Μια “Κυρία” να την “πιεις” στην… Κούπα! (video)

Ήταν ανώτερη και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Η Γιουβέντους διέσυρε με 4-0 τη μεγάλη αντίπαλο, Μίλαν, φτάνοντας στην κατάκτηση του Ιταλικού Κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη φορά!

Ήταν ανώτερη και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Η Γιουβέντους διέσυρε με 4-0 τη μεγάλη αντίπαλο, Μίλαν, φτάνοντας στην κατάκτηση του Ιταλικού Κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη φορά!

Εκπληκτικό δεύτερο μέρος από τους παίκτες του Αλέγκρι, που έβαλαν στα… σχοινιά τη Μίλαν, και τη “σφυροκόπησαν” με τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά! 

Μπενατιά από δύο φορές, Κόστα και το αυτογκόλ του Κάλινιτς, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τους Πιάνιτς και Ντιμπάλα να κάνουν μεγάλο παιχνίδι. Tραγικά λάθη του Ντοναρούμα, που “χάρισε” δύο γκολ στη Γιουβέντους.

Πρόσω ολοταχώς για τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ οι “μπιανκονέρι”, που έχουν τη σχετική πρωτιά στη λίστα με τους Κυπελλούχους (13 τρόπαια), ενώ είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου που κατακτά τέσσερα συνεχόμενα Κύπελλα.

Το ματς

Ένα “σβηστό” πρώτο μέρος, δεν άφησε ιδιαίτερα συναισθήματα στο κοινό του Ολίμπικο. Το σουτ του Κουτρόνε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (έβγαλε ο Μπουφόν) ήταν ότι καλύτερο για τους “ροσονέρι” τη στιγμή που η Γιούβε έδειχνε πως μπορεί να φτάσει πιο εύκολα στην περιοχή του Ντοναρούμα. 

Αποτέλεσμα βέβαια δεν υπήρχε ούτε για την ομάδα του Πιεμόντε, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. 

Το πρώτο γκολ που δέχθηκε φέτος η Μίλαν στο θεσμό του Κυπέλλου, ήρθε στο 56′, όταν μετά από άψογο κόρνερ του Πιάνιτς, ο Μπενατιά βρέθηκε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 1-0!

Η Γιουβέντους πάτησε απότομα το “γκάζι”, το γήπεδο “έγειρε” και λίγο μετά την εκπληκτική προσπάθεια και σουτ του Ντιμπάλα, ήρθε το 2-0 από τον Ντόουγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Ντοναρούμα και ήρθε το γκολ στο 61ο λεπτό. 

Η ασπρόμαυρη “καταιγίδα” συνεχίστηκε, και στο 64΄’ τελείωσαν όλα. Νέο κόρνερ, κεφαλιά του Μάντζουκιτς, ο Ντοναρούμα αυτή τη φορά δεν μπορεί να συγκρατήσει και από κοντά ο Μπενατιά πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα για το 3-0 που έκρινε τα πάντα!

Απέμενε μόνο το “κερασάκι στην τούρτα”, και αυτό ήρθε από το πόδι του “αρτίστα” Πιάνιτς. Ο Βόσνιος εκτέλεσε ακόμα ένα υπέροχο κόρνερ στο 76′, ο Κάλινιτς προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, καταφέρνοντας όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το 4-0 να είναι “βαρύ” κι ασήκωτο. Το δοκάρι και παραλίγο αυτογκόλ που μεσολάβησε στο 72′ από κακή εκτίμηση του Ματουιντί, δεν θα το θυμάται κανείς, αφού η έκταση του σκορ και οι πανηγυρισμοί, “σκέπασαν” τα πάντα για τους ευτυχισμένους φίλους της “Βέκια Σινιόρα”…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.