Παπαγιάννης: «Θέλω την Euroleague»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως ένα από τα όνειρά του είναι η κατάκτηση της Euroleague, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ως την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως ένα από τα όνειρά του είναι η κατάκτηση της Euroleague, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ως την οικογένειά του. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και έδωσε σύνθημα νίκης, εν όψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague. Ο Παπαγιάννης μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι: «Πάμε στη Σερβία για να πάρουμε τη νίκη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, έχουμε ενισχυθεί και θα πάμε σε μια πολύ καυτή έδρα για τη νίκη». 

Για το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένειά μου αυτή τη στιγμή. Είμαι δεμένος με τους συμπαίκτες μου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Τα πάντα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Αρχίζεις από εκεί και μετά μεταφέρεσαι στην προπόνηση και στον αγώνα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Παναθηναϊκό». 

Για τα όνειρά που κάνει με τον Παναθηναϊκό: «Από τη στιγμή που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, όνειρό μου είναι να κατακτήσω μία Ευρωλίγκα. Για την ώρα, όμως, κοιτάζουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας, να πάμε στην οκτάδα, να βρεθούμε στο φάιναλ φορ και μακάρι να κατακτήσουμε το τρόπαιο». 

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε βρει χημεία με τους νέους παίκτες και σύντομα θα μπει ο Χάντερ». 

Για τα όσα μαθαίνει από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του: «Ο Ραντούλιτσα μου προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και θα πάρω ακόμα περισσότερα μέσα στη χρονιά. Οι μεταγραφές ως συμπαίκτες με βοηθούν πολύ, βοηθούν την ομάδα. Και ο Ουίλιαμς και ο Χέινς είναι δύο φοβερές προσθήκες, θα το έχετε καταλάβει ήδη. Έχουμε αλλάξει, τρέχουμε πολύ στον αιφνιδιασμό, είμαστε πολύ καλύτεροι. Με τον Τζόρτζεβιτς έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Εμπιστεύθηκα πολύ τα λόγια που μου είπε, μαθαίνω πολλά πράγματα και για αυτό έμεινα φέτος. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου. Είναι όλα εξαιρετικά στην ομάδα». 

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο: «Ήταν ένα φοβερό συναίσθημα να συμμετέχω στον τελικό και να σηκώνω με τους συμπαίκτες μου το Κύπελλο. Κοίταξα να πάρω και να δώσω όσο πιο πολλά μπορώ μέσα από τον αγώνα. Κατακτήσαμε το τρόπαιο. Τώρα θα κοιτάξουμε να σηκώσουμε και τα άλλα δύο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.