Σενάρια για αλλαγές στο Champions League

Τη μείωση του αριθμού των ομάδων του Champions League και την αναδιάρθρωση του συστήματος διεξαγωγής του, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Τη μείωση του αριθμού των ομάδων του Champions League και την αναδιάρθρωση του συστήματος διεξαγωγής του, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις σκέψεις της UEFA υπάρχει το σενάριο να μειωθούν οι ομάδες από τις 32, που παίρνουν μέρος στη φάση των ομίλων στις 16 και οι όμιλοι να γίνουν δυο. Η αγγλική εφημερίδα “Guardian” αναφέρει πως στους δύο ομίλους θα αγωνίζονται οκτώ ομάδες, για 14 αγωνιστικές, με τις τέσσερις πρώτες να περνούν στην επόμενη φάση των προημιτελικών.

Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλιστούν περισσότερα έσοδα και θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των φιλάθλων. Πάντως, οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας διαψεύδουν μέχρι στιγμής τα συγκεκριμένα σενάρια, που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα σκοπεύουν να εφαρμόσουν από τη διοργάνωση του 2018. Σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις, υπογραμμίζει το βρετανικό δημοσίευμα, θα παίξουν και οι συζητήσεις για τα τηλεοπτικά συμβόλαια των επομένων ετών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.