Επαφές με τον Ρονάλντο η Γιουβέντους

Η διοίκηση της Γιουβέντους φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση της Γιουβέντους φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η «βέκια σινιόρα» προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρώσουν τη μεγαλύτερη μετεγγραφή του καλοκαιριού. Η Γιουβέντους φέρεται να σκέφτεται ήδη την παραχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα και παράλληλα να αδειάσει μια θέση στο βασικό της σχήμα, την οποία προορίζει για τον Πορτογάλο. Ο Ρονάλντο φέρεται θετικός από την πλευρά του στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των νταμπλούχων Ιταλίας, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.