Ομιλία και τετ α τετ

Η πρώτη προπόνηση στο Οοστερμπεεκ ξεκίνησε με την – παραδοσιακή – ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ρουμάνος τεχνικός τους επισήμανε πως μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία και πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για χαλαρότητα ή οτιδήποτε διαφορετικό από τις υψηλές απαιτήσεις που ορίζουν οι αγώνες που πλησιάζουν

Η πρώτη προπόνηση στο Οοστερμπεεκ ξεκίνησε με την – παραδοσιακή – ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ρουμάνος τεχνικός τους επισήμανε πως μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία και πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για χαλαρότητα ή οτιδήποτε διαφορετικό από τις υψηλές απαιτήσεις που ορίζουν οι αγώνες που πλησιάζουν. Ζήτησε συγκέντρωση, σοβαρότητα και πιστή εφαρμογή αυτών που ζητάει καθώς πλέον άπαντες κρίνονται.
Αμέσως μετά και πριν ξεκινήσει η προθέρμανση ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έδωσε συνέχεια και στα τετ α τετ που είχε ξεκινήσει στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, αυτήν τη φορά με τον Πρίγιοβιτς. Οι δυο τους είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία προκειμένου να καθοριστεί και το πλαίσιο της ομαλής επιστροφής του στο πρόγραμμα των προπονήσεων, με τον Σέρβο να δηλώνει «παρών» και με μεγάλη διάθεση να προσφέρει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.