Θ. Κατσαρής «Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων»

Συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ανάμεσα στον πρόεδρο του Α.Σ. και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, Ολγα Κεφαλογιάννη

Συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ανάμεσα στον πρόεδρο του Α.Σ. και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, Ολγα Κεφαλογιάννη. Οι δυο πλευρές επικεντρώθηκαν στο θέμα των τελευταίων ημερών για την οικογένεια του «Δικεφάλου», που δεν είναι άλλο από την ανέγερση νέου γηπέδου. Αμέσως μετά ο κ. Κατσαρής δήλωσε σ’ ότι έχει να κάνει με την παρουσία του συνόλου της Πολιτείας ως συμμάχου στη συγκεκριμένη προσπάθεια: «Εξ αρχής αυτή ήταν η προσπάθειά μας. Είχαμε σκοπό πως όταν θα αποφασίσουμε να χτίσουμε το γήπεδο να έχουμε τη συμπαράσταση όλης της Πολιτείας. Ολα τα κόμματα έχουν πει το “ναι” στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου για να κάνουμε γήπεδο με τα δικά μας χρήματα, αυτά του Ιβάν Σαββίδη, για να έχουμε ένα γήπεδο ευρωπαικών προδιαγραφών. Τα περισσότερα κόμματα απάντησαν και είναι στο πλευρό μας. Θα γίνει εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο κι από εκεί θα εξαρτηθεί πως θα γίνει το γήπεδο. Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον ΑΣ το οποίο θα το παραχωρήσουμε στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Οταν λήξει η περίοδος αυτή το γήπεδο θα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη».
Αναφορικά με το αν ισχύει η πρόσφατη, δημόσια τοποθέτηση, του μέλους του Δ.Σ. και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, πως το γήπεδο θα πρέπει να γκρεμιστεί ο πρόεδρος του Α.Σ. αποκρίθηκε: «Ναι, το γήπεδο θα γκρεμιστεί. Αν δεν γκρεμιστεί θα γίνει πολύ μικρότερο. Θα γίνει από την αρχή. Μέσα σε όσα ζητάμε είναι οι γρήγορες αποφάσεις σε ότι πρόβλημα προκύψει. Θέλουμε όλα να προχωράνε γρήγορα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων. Υπάρχουν τάφοι δεν υπάρχουν αρχαία».
Από την πλευρά της η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ». Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και ν’ αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ενα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας». Η βουλευτής της αντιπολίτευσης ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του Ιβαν Σαββίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντώντας ως εξής:
«Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.