Εύκολα 2-0 η Ατλέτικο Μαδρίτης

Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης στη Χετάφε και με πρωταγωνιστή τον Λεμάρ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης

Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης στη Χετάφε και με πρωταγωνιστή τον Λεμάρ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 2-0. 
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Σιμεόνε έδειξε πως δεν είχε διάθεση για μπελάδες και πήρε τον έλεγχο του αγώνα και την κυκλοφορία ης μπάλας. 
Χωρίς να καταφέρει να χτίσει φάσεις φαινόταν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Όντως, στο 14ο λεπτό ο Τομάς Λεμάρ έπιασε έναν κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο χορτάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα Σορία και στην συνέχεια στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 
Η Χετάφε δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά, δεν “τρόμεξε” τον Όμπλακ παραμόνο σ’ ένα σουτ του Νταμιάν Σουάρες με την μπάλα όμως να στματά στα σώματα πριν φτάσει στην εστία του τερματοφύλακα της Ατελέτικο. 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ευκαιρίες ελάχιστες και… ξαφνικά 2-0 για την Ατλέτικο με τον Λεμάρ να σκοράρει… κανονικά αυτή τη φορά. Ήταν το 60ο λεπτό όταν η Ατλέικο έχτισε υπέροχα την επίθεσή της, από τις παρυφές της άμυνά της. Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας μέχρι κι την αντίπαλη περιοχή όπου ο Λεμάρ πλάσαρερ σωστά τον Σορία γράφωντας το τελικό
2-0. 
Η Χετάφε είχε μόλις μία καλή στιγμή όταν σε δύο φορές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αρχικά ο Άγχελ και στην συνέχεια ο Αντούνιες έφτασαν κοστά στο γκολ. Όμως το πρώτο σουτ το “έβγαλε” ο Όμπλακ και το δεύτερο έφυγε άουτ. 

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού μόνο ο Γκριεσμάν προσπάθησε να σκοράρει χωρίς επιτυχία.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.