Δερμιτζάκης «Τεράστιο αποτέλεσμα πρωταθλήματος»

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης κατέθεσε τις σκέψεις του αναφορικά με τη χτεσινή νίκη του «Δικεφάλου» κι όχι μόνον

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης κατέθεσε τις σκέψεις του αναφορικά με τη χτεσινή νίκη του «Δικεφάλου» κι όχι μόνον. Ο Καβαλιώτης προπονητής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis fm 95,5» ανέφερε τα παρακάτω ….
Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να κοιτάει τις εντυπώσεις αλλά την ουσία. Εάν μπορέσει να τα συνδυάσει θα είναι το ιδανικό. Δείχνει ότι στην κακή μέρα παλεύει τα ματς και παίρνει το αποτέλεσμα. Η εικόνα του ΠΑΟΚ προβληματίζει αλλά όταν έρχονται νίκες υπάρχει η ευχέρεια και η ψυχολογία να βελτιώσει τις αδυναμίες».
Για το τι κάνει τη διαφορά στο φετινό ΠΑΟΚ: «Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο. Εχει τον ίδιο προπονητή, τον ίδιο κορμό, έκανε ουσιαστικές προσθήκες και έτσι έχει τη δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εχει παιδιά που έχουν παραστάσεις και μπορούν να κλέψουν ένα ματς».
Για τον Πασχαλάκη: «Εχει δείξει ότι είναι καλός. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτίσει πάνω του. Να προσπαθεί, να συνεχίσει να δουλεύει και θα έρθει και η δικαίωση για αυτό το παιδί».
Για το 5 στα 5: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει το στίγμα του πλέον».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Μπορεί να ανταπεξέλθει γιατί έχει πλούσιο ρόστερ σε ποσότητα και ποιότητα. Ξεκάθαρος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στην Ευρώπη στόχος είναι να πάει όσο το δυνατόν πιο μακριά».
Για το εάν είναι φαβορί για τον τίτλο: «Το πρωτάθλημα θα το πάρει η ομάδα που θα έχει υπομονή και επιμονή και θα κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παιχτεί στα ντέρμπι ο τίτλος. Παιχνίδι κλειδί για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι στο Χαριλάου και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο».
Για την Καβάλα: «Υπάρχει μια νέα τάξη πραγμάτων. Παλεύουμε να οργανώσουμε όλα τα τμήματα. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.