Όλα τα… λεφτά ο Κουαλιαρέλα! (video)

Η Σαμπτόρια επικράτησε με 2-1 της ΣΠΑΛ, πέτυχε την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα και δεύτερη εντός έδρας, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 4η διαδοχική τους ήττα. Λινέτι και Ντεφρέλ οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Παλόσκι για τους φιλοξενούμενους.

Η Σαμπτόρια επικράτησε με 2-1 της ΣΠΑΛ, πέτυχε την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα και δεύτερη εντός έδρας, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 4η διαδοχική τους ήττα.
Λινέτι και Ντεφρέλ οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Παλόσκι για τους φιλοξενούμενους.

Οι πρώτες σημαντικές στιγμές του αγώνα ανήκαν στους γηπεδούχους με εκτελεστή τον Μπαρέτο και ισάριθμες επεμβάσεις του Γκομίς. Η Σαμπτόρια έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά έκλεψε μπάλες και δημιούργησε προβλήματα στους φιλοξενούμενους που πάντως αντέδρασαν άμεσα.

Πρώτα στο 16′ όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Λατσάρι ο  Βαλότι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και πέντε λεπτά αργότερα όταν προηγήθηκαν. Ο Λατσάρι επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, ο Αουντέρο δεν μπλόκαρε τη μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια ο ανενόχλητος Παλόσκι άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο 25ο λεπτό, μετά από κεφαλιά-πάσα του Κουαλιαρέλα και εξαιρετική εκτέλεση του Λινέτι, έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία. 
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τη ΣΠΑΛ, όταν εκτέλεσε ο Λατσάρι και ο τερματοφύλακας Αουντέρο κράτησε το 1-1.

Η Σαμπτόρια πήρε προβάδισμα στο 60′ όταν ο Κουαλιαρέλα έδωσε και δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι, αυτή τη φορά στον Ντεφρέλ που πέτυχε το 2-1 με το 5ο του γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πετάνια και τον Αουντέρο να κάνει εξαιρετική επέμβαση διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στο 81 ο Πετάνια έπιασε σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Αουντέρο με επέμβαση στην αριστερή του γωνία μπλόκαρε.


Σαμπτόρια:
Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι, Άντερσεν, Μούρου, Μπαρέτο, Έκνταλ, Λινέτι (83′ Γιάνκτο) Πρατ, Κουαλιαρέλα (77 Κοβνάτσκι), Ντεφρέλ (66′ Καπράρι)


ΣΠΑΛ
: Γκομίς, Τσόνεκ, Τζούρου, Φελίπε, Λατσάρι, Βαλότι ( 71′ Φάρες), Εβέρτον (66′ Μισιρέλι), Σκιαταρέλα, Κόστα, Πετάνια, Παλόσκι (84′ Αντενούτσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.