Γνωστοί αντίπαλοι έκαναν την εμφάνιση τους σε νέο trailer του “Gotham”

Περιμένοντας τον Bruce να γίνει Batman.Μετά από τα γεγονότα του φινάλε της 4ης σεζόν, ο πέμπτος...

Περιμένοντας τον Bruce να γίνει Batman.

Μετά από τα γεγονότα του φινάλε της 4ης σεζόν, ο πέμπτος κύκλος του “Gotham” θα μεταφέρει με τον δικό του τρόπο το εμβληματικό κόμικ arc της δεκαετίας του ’90, “No Man’s Land”, με villains όπως οι Penguin, Scarecrow και Mr. Freeze να διεκδικούν έδαφος σε μία κατεστραμμένη Gotham.

Οι Warner Bros. Tv και Fox έφεραν στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για την 5η σεζόν κατά τη διάρκεια του New York Comic Con, προϊδεάζοντας το κοινό για την καταστροφή που πρόκειται να δούμε στο “Gotham” μετά από τον βομβαρδισμό του Jeremiah.

Ένα σκοτεινό trailer γεμάτο δράση, συνταρακτικά γεγονότα, λίγη τρέλα και πολύ κακία. Κατά τη διάρκεια του πάνελ το NYCC επιβεβαιώθηκε, επιπλέον, η θεωρία που ήθελε τον Shane West να υποδύεται έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Batman, τον Bane, για την 5η σεζόν. Ο εκτελεστικός παραγωγός John Stephens αποκάλυψε πως η σειρά θα παρουσιάσει ένα απρόσμενο γύρισμα σε σχέση με το arc Kinghtfall των κόμικ, με τον Bane να σπάει την σπονδυλική στήλη του Alfred Pennyworth αντί του Bruce Wayne, με σκοπό να πλήξει ακόμα περισσότερο τον δεύτερο.

Ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως θα δούμε, επιτέλους, τον Bruce να γίνεται Batman μέχρι το φινάλε- το οποίο θα μας πάει πίσω μία δεκαετία και θα περιλαμβάνει τη μοιραία σύγκρουση του Bruce με το κοπάδι νυχτερίδων.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς θα είναι και ο τελευταίος, και θα επικεντρωθεί περισσότερο στην μεταμόρφωση του Bruce Wayne στον Σκοτεινό Ιππότη. Θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019 με τις θεωρίες να θέλουν, συγκεκριμένα, τη 15η Μαρτίου να είναι η μεγάλη μέρα, χωρίς να αποτελεί επιβεβαιωμένα οριστική ημερομηνία.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.