Καταφθάνει μία καινούργια ιστορία σε manga από τον κόσμο του “Fairy Tail”

Ανεξάντλητος ο κόσμος...

Ανεξάντλητος ο κόσμος του.

https://comicbook.com/anime/2018/10/22/fairy-tail-manga-anime-city-hero-release-spin-off/


Ο Hiro Mashima δεν έχει τελειώσει με το “Fairy Tail” και φροντίζει να το κάνει συνεχώς γνωστό. Ένα ακόμα spinoff ακολουθεί το κυρίως manga και anime, και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει το Anime News Network.

Με τον τίτλο “Fairy Tail City Hero”, το νέο manga φαίνεται πως θα τοποθετείται σε έναν άλλο κόσμο με διαφορετικές εξελίξεις, αν και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Η σχετική ανακοίνωση με την κυκλοφορία του έγινε από την Kodansha, η οποία έχει αναλάβει την έκδοση και της κυρίως σειράς μέσα από το περιοδικό Weekly Shounen Magazine.

Ο Mashima βρίσκεται παράλληλα και στη δημιουργία μιας άλλης manga σειράς με τίτλο “Eden’s Zero”. Η νέα του ιστορία είχε βλέψεις για μεγάλη επιτυχία από την αρχή της κυκλοφορίας της, όπου φρόντισε να διατεθεί ταυτόχρονα σε 5 διαφορετικές γλώσσες.

Εικόνα που συνόδευσε την ανακοίνωση του spinoff.

Το πρόγραμμα του δημιουργού φαίνεται εξαιρετικά φορτισμένο, αφού ταυτόχρονα τρέχουν δύο σειρές σε manga και μία σε anime από τα δημιουργήματα του. Η νέα σεζόν του anime έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου, ενώ νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει ένα teaser που έδειχνε έντονες σκηνές δράσης και έφερνε στο επίκεντρο τους Natsu και Zeref.

Το manga επέστρεψε με το sequel “100 Years Quest” το προηγούμενο καλοκαίρι και κυκλοφορούσε σε εβδομαδιαία βάση. Τα δεδομένα άλλαξαν, όμως, όταν επανήλθε στο κανονικό του πρόγραμμα, και πλέον φέρνει μία νέα ιστορία κάθε δύο εβδομάδες.

Το ερχόμενο spinoff θα κυκλοφορήσει στην εφαρμογή Magazine Pocket της Kodansha και λέγεται πως θα φέρει τον Natsu Dragneel στη μεγάλη πόλη για να επιλύσει νέα μυστήρια.

 

“Fairy Tail” είναι ο τίτλος του επιτυχημένου, παραμυθένιου manga που δημιούργησε το Hiro Mashima του. Η σειρά κυκλοφορούσε στο Weekly Shonen Magazine από το 2006 και συγκεντρώθηκε σε 63 συνολικά τόμους. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Natsu Dragneel, γνωστός και ως “Salamander”, αναζητά τον θρυλικό Enryūō δράκο (Βασιλικό Δράκο της Φωτιάς) Igneel, στο βασίλειο του Fiore. Η σειρά χαρακτηρίζεται από πολύ μαγεία και ανεξάντλητη περιπέτεια.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.