Ετοιμάζει τη συνηθισμένη ενδεκάδα ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στη γνωστή «συνταγή» που έχει φέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ατρόμητο, στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στη γνωστή «συνταγή» που έχει φέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ατρόμητο, στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στη Βίντι την περασμένη Πέμπτη. Ο προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά δεν αναμένεται να αλλάξει την αγωνιστική διάταξη των «ασπρόμαυρων» και το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και σε αυτό το ματς.

Ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία του ΠΑΟΚ, με τους Βαρέλα και Κρέσπο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μάτος και Βιεϊρίνια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Βέρνμπλουμ και Κάνιας θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.