H απάντηση του Ράμος για τον Μουρίνιο (video)

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Αλ-Αΐν, κάνοντας το δικό του σχόλιο για τον Πορτογάλο προπονητή.

Το Σάββατο (22/12) η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα της, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αντίπαλο την Αλ-Αΐν του Μάρκους Μπεργκ. Στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δεν ήταν δυνατόν να μην ασχοληθούν με τον Ζοσέ Μουρίνιο ρωτώντας τον αρχηγό των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, εάν θα του άρεσε να επιστρέψει ο «Μου» στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει εάν θα έρθει ή όχι. Αυτό δεν αφορά τους αρχηγούς. Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που έφυγε ο «Μου» κι εσείς εξακολουθείτε να μιλάτε για εκείνον. Κι έχουμε κατακτήσει τα πάντα. Το κάνετε γιατί σας αρέσει το θέμα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τον προπονητή, τον Σολάρι. Κι εμείς συνεχίζουμε να μιλούμε για το Μουρίνιο. Δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι» είπε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός των «Μπλάνκος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.