Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το Disney+ και πού

Με στόχο την αποκλειστική προβολή όλου του υλικού της.Το Disney+ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως...

Με στόχο την αποκλειστική προβολή όλου του υλικού της.

Το Disney+ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου, με κόστος $6.99/μήνα ή $69.99/χρόνο.

Η Disney αποκάλυψε το πλάνο της συνδρομητικής υπηρεσίας, Disney+, χτες κατά την διάρκεια του Investor Day της εταιρείας αποκαλύπτοντας ότι η υπηρεσία θα λειτουργεί παγκοσμίως.

Παρολα αυτά λόγω δικαιωμάτων και του σωστού έλεγχου υλικού δεν θα ανοίξει παντού στις 12 Νοεμβρίου όπως στις ΗΠΑ. Στο πλάνο φάνηκε ότι η Ανατολική Ευρώπη θα το πάρει στο πρώτο μισό του 2020, ενώ η Δυτική Ευρώπη, που ανήκει η Ελλάδα, μέσα στο 2021.

Στόχος της εταιρείας είναι η αποκλειστική προβολή όλου του υλικού της από το Disney+. Την πρώτη χρονιά στην υπηρεσία θα υπάρξουν 25+ original σειρές και 10+ ταινίες /specials, 7.500+ επεισόδια παλιών σειρών, 100+ πρόσφατοι τίτλοι ταινιών και συνολική βιβλιοθήκη με πάνω από 400 τίτλους ταινιών. Πρωτότυπο υλικό θα δούμε απ’ όλα τα brands της εταιρείας – Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic – μεταξύ των οποίων τα “The Mandalorian”, μια μίνι σειρά “Toy Story”, live-action του “Lady and the Tramp” και το “The World According to Jeff Goldblum”.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πρωτότυπο της εφαρμογής:

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε η είσοδος όλων των ταινιών του στούντιο, ντοκιμαντερ που αφορούν την δημιουργία ταινιών και σειρών, ακόμα ένα Toy Story short με την Bo Peep, το “WandaVision” με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany, το “Τhe Falcon and the Winter Soldier” με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan, η σειρά Loki με τον Tom Hiddleston, η σειρά “Star Wars” για τον Cassian Andor με τους Diego Luna και Alan Tudyk, το ” High School Musical: The Musical: The Series” και πολλά ακόμη. Κάποια άλλα προγράμματα, όπως το “Marvel 616”, είδαμε επίσης προχθές, παρόλα αυτά δεν υπήρξε επιβεβαίωση για την σειρά “Hawkeye”, που φημολογείται ότι θα υπάρξει.

Αρκετά εξ’ αυτών θα είναι διαθέσιμα με το που ανοίξει. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν ταινίες και σειρές για offline προβολή, χωρίς χρόνο λήξης. Όσο η συνδρομή του είναι ενεργή θα μπορούν και να βλέπουν υλικό της υπηρεσίας offline.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.