Το δίλημμα στην περίπτωση Φορτούνη

Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Τα χρήματα που γράφονται είναι πολλά και όπως είναι λογικό όσο δεν υπάρχει υπογραφή ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό οι φήμες περί αποχώρησης να φουντώνουν.

Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Τα χρήματα που γράφονται είναι πολλά και όπως είναι λογικό όσο δεν υπάρχει υπογραφή ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό οι φήμες περί αποχώρησης να φουντώνουν. Όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ο Κώστας Φορτούνης, έχει δείξει και συνεχίζει να το κάνει πως για τον ίδιο προτεραιότητα είναι να μείνει στον Ολυμπιακό, είναι η πρόκληση της επιστροφής της ομάδας στους τίτλους με εκείνον ηγέτη. Εξάλλου ποτέ δεν έκρυψε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη του αγάπη. 

Θα ήθελε να έχει τελειώσει καιρό τώρα το θέμα ανανέωσης αλλά δεν ήταν εύκολο, καθώς υπήρχαν πολλά θέματα που καθυστερούσαν το προσωπικό, όπως θέλει ο ίδιος, ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μη ξεχνάμε πως περάσαμε μία προεκλογική περίοδο με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού να έχει ενεργό ρόλο. Από την άλλη ο ίδιος ο παίκτης είχε την ανάγκη για ξεκούραση και για λίγες μέρες βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ υπάρχει και η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας καθώς και το φιλικό με την Τουρκία λίγες μέρες πριν. 
Όλα αυτά άφησαν πίσω την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη που κανονικά λήγει το καλοκαίρι του 2020. 

Στο νησί γράφουν για πρόταση της Γουέστ Χαμ ύψους 16εκ. λιρών, οι Τούρκοι από την πλευρά τους κάνουν λόγο για 10εκ. ευρώ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται τίποτα από την πλευρά του Ολυμπιακού. Σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες σε μία πρώτη συζήτηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη υπήρξε μία μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, αλλά πολλοί θεωρούν πως αν ο Ολυμπιακός θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, η διαφορά δεν θα σταθεί εμπόδιο. 

Το θέμα είναι πως, οι Τούρκοι, λογικά, μένουν εκτός παιχνιδιού και οι Άγγλοι της Γουέστ Χαμ και του Ουσίγιος, αν κάνουν πράξη την πρόταση των 16εκ λιρών τότε βάζουν τεράστιο δίλημμα στην διοίκηση των ερυθρόλευκων. 
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού και ο παίκτης θέλει να ξέρει τι θα γίνει και ο Ολυμπιακός, καθώς θα πρέπει να αναπληρώσει, εφόσον φύγει ο Φορτούνης, το τεράστιο κενό που θα αφήσει.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.