Κωστένογλου: "Θα φτιάξουν τα πράγματα"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του πίστεψε στο θαύμα και πως πρέπει πλέον όλοι να δουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
30/08/2019 • 00:12
Ο Νίκος Κωστένογλου
  • shares
Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του πίστεψε στο θαύμα και πως πρέπει πλέον όλοι να δουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

"Πιστεύαμε στο θαύμα και γι' αυτό το αγγίξαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την δυνατότητα για ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και η αντίπαλος αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Έχουμε παίκτες με αξία. Έχουμε ποιότητα. Υπάρχουν ορισμένα εσωτερικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Το παιχνίδι με το Αστέρα θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά την σημερινή καταπόνηση. Αν ξεπεράσουμε τον σκόπελο αυτό, μετά υπάρχει διακοπή και θα έχουμε χρόνο. Τα πράγματα θα φτιάξουν."
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.