Στο ΟΑΚΑ μετά από 9 χρόνια

Τελευταία φορά που έπαιξε η Εθνική ομαδα στο ΟΑΚΑ ήταν στις 14 Νοεμβρίου του 2009 στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ν.Αφρικής με την Ουκρανία.

Τελευταία φορά που έπαιξε η Εθνική ομαδα στο ΟΑΚΑ ήταν στις 14 Νοεμβρίου του 2009 στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ν.Αφρικής με την Ουκρανία.

Η επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο γίνεται μετά από περίπου εννιά χρόνια. Ήταν Νοέμβριος του 2009 όταν η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ έδινε τον αγώνα της για πρόκριση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής απέναντι στην Ουκρανία.

Εκείνο λοιπόν το τελευταίο ματς που είχε δώσει μέχρι το επόμενο η Ελλάδα στην Καλογρέζα είχε έρθει ισόπαλο 0-0 με τον Γερμανό προπονητή να δηλώνει αισιόδοξος για πρόκριση στο Κίεβο μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Από εκείνη την ομάδα το γρασίδι στο Στάδιο Σπύρος Λούης θα πατήσουν ξανά οι Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου και Τζιόλης. Ο πρώτος είχε παίξει όλο το ματς, ο δεύτερος είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Σαλπιγγίδη κι ο τρίτος είχε μείνει στον πάγκο.

Εν ενεργεία παίκτες από εκείνη την ομάδα είναι οι Βύντρα, Μόρας, Σαμαράς, Σηφάκης, Μάκος, Νίνης και Πλιάτσικας. Ακολουθούν όλα τα στοιχεία εκείνης της αναμέτρησης όπως τα αντλήσαμε από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009
Αθήνα (O.A.K.A. «Σπύρος Λούης»)
Ελλάδα-Ουκρανία 0-0
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου (Play off)


Ελλάδα:
Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Μόρας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (71΄ Μήτρογλου), Σαμαράς, Γκέκας (65΄ Χαριστέας)

Αναπληρωματικοί:
Σηφάκης, Χαριστέας, Τζιόλης, Μάκος, Νίνης, Πλιάτσικας, Μήτρογλου

Προπονητής:
Οτο Ρεχάγκελ


Ουκρανία:
Πιάτοβ, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Τίμοστσουκ, Σεβτσένκο, Χούσιεβ (83΄ Αλίεβ), Μιλέβσκι, Χατσερίντι, Κόμπιν, Μίχαλικ, Ρόταν (46΄ Γιαρμολένκο)

Προπονητής:
Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο

Διαιτητής:
Λοράν Ντουαμέλ (Γαλλία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.