Πρώην «ερυθρόλευκοι», νυν «κιτρινόμαυροι»

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μπορεί να αντιμετωπίσουν απόψε τον Ολυμπιακό, έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μπορεί να αντιμετωπίσουν απόψε τον Ολυμπιακό, έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, με τον οποίο δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς Σούπερ Λιγκ. Το 2009 αποχώρησε από τους Πειραιώτες για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακολούθησαν θητείες σε Ηλιούπολη και Πανιώνιο, πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ το 2014.

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκίνησε επίσης από τα «τσικό» του Ολυμπιακού, με τον οποίον αγωνίστηκε συνολικά 3 φορές στη Σούπερ Λιγκ την τριετία 2007-10, ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Το 2011 μετακόμισε στη Δόξα Δράμας όπου έπαιξε μέχρι το 2013, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στη Νίκη Βόλου. Από τον Ιούνιο του 2014 αγωνίζεται στην Ένωση.

«Προϊόν» των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού είναι και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε στους «ερυθρόλευκους» στα 15 του και τρία χρόνια αργότερα πήγε στη Νίκη Βόλου, για να ενταχθεί στην Ένωση το 2013.

Ξεχωριστή είναι η ιστορία του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα το 2005 πρώτη φορά για τον Εθνικό Αστέρα, ενώ πέρασε από Ατρόμητο και Πανιώνιο, πριν κλείσει μία τριετία στην ΑΕΚ (2008-11). Στη συνέχεια ο Αλγερινός επιθετικός μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε άλλα τρία χρόνια με απολογισμό 39 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, έναν τίτλο πρώτου  σκόρερ (2012-13), τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Μετά από δανεισμό στη Σίβασπορ και περάσματα από Νότιγχαμ Φόρεστ και ΑΠΟΕΛ, ο Τζιμπούρ επέστρεψε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και απόψε αντιμετωπίζει μία από τις παλιές του ομάδες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.