Πανηγυρίζει το Κύπελλο Ρωσίας η Τόσνο (video)

Η Τόσνο κατέκτησε για πρώτη φορά στη μικρή σε διάρκεια ιστορία της, καθώς ιδρύθηκε το 2013, το Κύπελλο Ρωσίας επικρατώντας στον τελικό της Αβανγκάρντ Κουρσκ με σκορ 2-1. Η φιναλίστ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας δέχθηκε τα πρώτα της γκολ στη διοργάνωση κι υπέστη μόλις τη δεύτερη ήττα της στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 26ος τελικός του Κυπέλλου Ρωσίας ήταν τελικός των αουτσάιντερ, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα προσέθετε νέο όνομα στη λίστα των κατακτήσεων. Η Τόσνο, η οποία απειλείται με υποβιβασμό από τη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, πήρε γρήγορο προβάδισμα, με τον Σκβόρτσοφ στο 10ο λεπτό. Βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο, παρά την απουσία του Πογκρεμπνιάκ, την υψηλότερη ποιότητα της σε σχέση με την αντίπαλο της, βρέθηκε σε θέση ισχύος αλλά απώλεσε γρήγορα αυτό το πλεονέκτημα, καθώς με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς ο Κιρέγεφ με έξοχο πλασέ στην κίνηση “έγραψε” το 1-1. 
Η Τόσνο με κινητήριο άξονα το Μιρζόφ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο κι ευτύχησε να βρει το δρόμο προς την κατάκτηση όταν η παράταση άρχισε να πλησιάζει. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος ο Μιρζόφ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια εξουδετέρωσε την άμυνα της Κουρσκ και με πλασέ πέτυχε το γκολ που καθόρισε την Κυπελλούχο Ρωσίας για το 2018. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.