Χαλάρωμα και αποστολή

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Στους κιτρίνους δεν χορηγήθηκε η καθιερωμένη άδεια κι έτσι σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, των περισσοτέρων ομάδων της Superleague, έκαναν Χριστούγεννα στο γήπεδο.

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Στους κιτρίνους δεν χορηγήθηκε η καθιερωμένη άδεια κι έτσι σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, των περισσοτέρων ομάδων της Superleague, έκαναν Χριστούγεννα στο γήπεδο. Κι όλα αυτά, εξαιτίας του εξ΄ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο οποίος τους κράτησε καθηλωμένους στη Θεσσαλονίκη με μια μπάλα στα πόδια!

Η ώρα, λοιπόν, αυτού του ματς σχεδόν έφτασε, καθώς το απόγευμα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ολοκληρώνει μ΄ ένα χαλάρωμα στο Ν. Ρύσιο την προετοιμασία της ομάδας και ακολούθως θα ανακοινώσει την αποστολή. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ο Γιάννης Γιαννιώτας, η ετοιμότητα του οποίου θα διαπιστωθεί στη συγκεκριμένη μίνι προπόνηση. Σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα ο 39χρονος Πολωνός έχει αποκρυσταλλώσει άποψη, όντας έτοιμος γι αυτή την αναμέτρηση.

Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Σανκαρέ, Γκαρσία, Σηφάκης, ο ανέτοιμος, Βράνιες, καθώς και ο τιμωρημένος, Φατί. Εκτός αποστολής θ΄ αφήσει και πάλι τους Παπαστεριανό, Πρίττα, Καστίγιο και Πορτίγια με τους οποίους (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο), αναμένονται εξελίξεις, ακόμη και πριν την Πρωτοχρονιά.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής, όσοι συμπεριλαμβάνονται σ΄ αυτή θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, δίνοντας ραντεβού με τον κόσμο του Αρη το βράδυ της Τετάρτης στο «Κλ. Βικελίδης», στις 19:30 (απ΄ ευθείας από το Novasports 1 και HD). Με αυτή την αγωνιστική υποχρέωση πέφτει η αυλαία του 2011 για τον Αρη ο οποίος πάντως δεν θ΄ αργήσει να ξαναμπεί στο γήπεδο, δεδομένου πως την επόμενη Τετάρτη (4/1) είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου, κόντρα στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.