Ιακωβάκης: «Να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους αθλητές»

Ο Πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος σταμάτησε την αθλητική του καριέρα, παρέλαβε το Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους στη βράβευση του ΠΣΑΤ 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος σταμάτησε την αθλητική του καριέρα, παρέλαβε το Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους στη βράβευση του ΠΣΑΤ 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο κ. Ιακωβάκης ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους, χορηγούς και αρωγούς της πολυετούς επιτυχημένης, αθλητικής, πορείας του και μεταξύ άλλων από το βήμα σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, γιατί πριν είκοσι χρόνια σε μία αντίστοιχη γιορτή στο ΣΕΦ παρέλαβα ένα αντίστοιχο βραβείο. Αυτό σηματοδοτεί το κλείσιμο καριέρας. Έχω αναδειχτεί δύο φορές καλύτερος αθλητής από τους αθλητικούς συντάκτες. Η στήριξη των ανθρώπων μας είναι σημαντική. Όλοι μας, ωστόσο, πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους αθλητές να πετάξουν. Κι ας αποτύχουν. Το ζήτημα είναι να τους δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσουν».

Το Έπαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι» δόθηκε στην ομάδα παίδων πόλο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πόλο, το οποίο παρέλαβαν αντίστοιχα οι προπονητές Νίκος Γέμελος και Γιάννης Μηλιδάκης. Το Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς απονεμήθηκε στην οικογένεια Βασιλείου που έχει αφιερωθεί στο σπορ του χάντμπολ και στην οικογένεια Κορακάκη, η οποία αντίστοιχα ασχολείται με την σκοποβολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.