Ο πλουραλισμός της ερμηνείας

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Δόξα Δράμας, επανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με την εκτός έδρας δοκιμασία στη Λιβαδειά, κρατά την τύχη του στα χέρια του αναφορικά με τη θέση που θα λάβει στη γραμμή εκκίνησης των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Δόξα Δράμας, επανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κι ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με την εκτός έδρας δοκιμασία στη Λιβαδειά, κρατά την τύχη του στα χέρια του αναφορικά με τη θέση που θα λάβει στη γραμμή εκκίνησης των πλέι οφ. Συνοπτικά ήταν μια καλή εμφάνιση, που έβαλε τέλος και στη σημαντικά μεγάλη στείρα περίοδο νικών στην Τούμπα, πήρε αισιόδοξα μηνύματα για το άμεσο μέλλον από Παναγιωτούδη – Νιμανί καθώς η αξία και οι δυνατότητες του Σταφυλίδη, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους, είναι δεδομένα γνωστά εδώ και καιρό, ενώ η απροβλημάτιστη επιστροφή έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμών των Ετο – Ιβιτς μόνο χαμόγελα ικανοποίησης προκάλεσαν. Αίσθηση δικαίωσης και για τον Λάζλο Μπόλονι με τις επιλογές στα πρόσωπα των Παναγιωτούδη – Νιμανί.

Εντούτοις δε συντρέχει λόγος για υπέρμετρο ενθουσιασμό αφού από τη μια η δυναμική του αντιπάλου δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα κι από την άλλη η απογοητευτική εικόνα των άδειων κερκίδων δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό που επισκιάζει σχεδόν τα πάντα. Η οικονομική δυστοκία που χαρακτηρίζει εδώ και καιρό την ελληνική κοινωνία είναι δεδομένη και συνυφασμένη με την καθημερινότητα όλων. Παρόλα αυτά, σε σύνολο δεκατεσσάρων χιλιάδων διαρκείας, ακόμη κι αν πολλά εξ αυτών έχουν αγοραστεί από φιλάθλους που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, η παρουσία σχεδόν πέντε χιλιάδων στο γήπεδο μόνο θλίψη και προβληματισμό προκαλεί.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στο προσωπικό του blog ο Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.