Δίνουν μάχη στην Αθήνα

Να γλιτώσουν τα χειρότερα θα επιδιώξουν το μεσημέρι της Τρίτης οι άνθρωποι του Αρη, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Κλ. Βικελίδης».

Να γλιτώσουν τα χειρότερα θα επιδιώξουν το μεσημέρι της Τρίτης οι άνθρωποι του Αρη, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Κλ. Βικελίδης». Στις 3 το μεσημέρι απολογούνται, ενώπιον της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Superleague και έχοντας ως επικεφαλής τον γνωστό νομικό, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το βαρύ κατηγορητήριο. Η ΠΑΕ Αρης θα υποστηρίξει παράλληλα την ένσταση που έχει καταθέσει για αντικανονική διακοπή του παιχνιδιού από τον διαιτητή, Σταύρο Τριτσώνη. Η κιτρινόμαυρη «αποστολή» βρίσκεται ήδη στη πρωτεύουσα, ούσα αποφασισμένη να δώσει σκληρή μάχη, ώστε να πείσει για την ορθότητα των θέσεών της.

Απαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως μια πιθανή τιμωρία, έτσι όπως αυτή προβλέπεται από τους κανονισμούς, θα είναι καταστροφική για τα οικονομικά της εταιρίας , δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας στην οποία αυτή βρίσκεται. Πόσο μάλλον τώρα που γίνεται μια προσπάθεια να φανεί συνεπής στους διακανονισμούς που έχει επιτύχει για την αδειοδότηση.   

Αυτό που θα υποστηρίξει ο Αρης είναι πως δεν υπήρξε, επί της ουσίας, τραυματισμός της β΄ βοηθού, Κουρομπύλια, πως η τελευταία μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι και θα επικαλεστούν τις μαρτυρίες των γιατρών που την εξέτασαν στο γήπεδο, προσκομίζοντας παράλληλα και το πόρισμα του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, στο οποίο μεταφέρθηκε αργότερα για πιο ενδελεχείς εξετάσεις. Θα κατηγορήσουν τον κ. Τριτσώνη για δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις του, καθώς σε παρόμοια περίπτωση τραυματισμού βοηθού, σε άλλο παιχνίδι, τον προέτρεψε να σηκωθεί και να συνεχίσει, πράγμα το οποίο συνέβη. Η διαδικασία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον..      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.