Ξεκινάει χωρίς Λο και Ντόρσεϊ

Δεύτερη και τελευταία ημέρα του ρεπό των παικτών του Ολυμπιακού η Κυριακή και από Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία του για τους αγώνες της Α1 χωρίς τους Λο και Ντόρσεϊ.

Δεύτερη και τελευταία ημέρα του ρεπό των παικτών του Ολυμπιακού η Κυριακή και από Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία του για τους αγώνες της Α1 χωρίς τους Λο και Ντόρσεϊ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα συγκεντρώσει τη Δευτέρα όλους του παίκτες του στο ΣΕΦ για να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις με Καβάλα και εν συνεχεία με Ηλυσιακό στα Ιλίσια. Την πρώτη -που αναβλήθηκε- τη χρωστούν από την 25η αγωνιστική και η δεύτερη είναι για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Α1, η οποία δεν έχει διεξαχθεί ακόμη. 

Με στόχο λοιπόν μόνο τις νίκες για να διατηρηθεί σητν πρώτη θέση της βαθμολογίας εν όψει πλέι-οφ, ο «Ντούντα» ξεκινά τις προπονήσεις, στις οποίες δε θα συμμετέχουν οι Λο και Ντόρσεϊ. Ο μεν πρώτος θα ξεκουραστεί ενώ θα συνεχίσει και τη θεραπεία του για το οστικόοίδημα που τονταλαιπωρεί στο γόνατο. Ο δε δεύτερος, έχει υποστεί διάσειση και θα μείνει περί τις 2-3 μέρες εκτός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.