Δόξα Δράμας- Λεβαδειακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Μάκης Κατσαβάκης και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Δράμας- Λεβαδειακός.

Δείτε τι είπαν οι Μάκης Κατσαβάκης και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Δράμας- Λεβαδειακός.

Κατσαβάκης:  «Ξεκινήσαμε το ματς με πάρα πολλά προβλήματα. Πολλά παιδιά μείνανε πίσω λόγω τραυματισμού, αλλά παρ’ όλα αυτά, πριν το πέναλτι είχα την αίσθηση ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς όμως, για μία ακόμη φορά η ομάδα δέχτηκε μια απόφαση πάρα πολύ ακραία, γιατί και τον Δαύκο ρώτησα και μετά μου είπαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι, κατ’ επέκταση και αποβολή και τρέχαμε πίσω από το παιχνίδι και δεν φτάναμε.

Δυστυχώς ο Στεργιανός έκανε το δεύτερο λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 και αναγκαστήκαμε να «τρέχουμε». Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που διαθέτει σαφέστατα παίκτες πληθωρικούς μπροστά παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε πάλι στο τέλος, ανεβάσαμε το παιχνίδι ψηλά, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μπούμε στο ματς σε καμία περίπτωση. Κι εκεί πάλι έχουμε τα παράπονά μας, ο Σουμπίνιο είχε ήδη δει κίτρινη κάρτα και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε ο διαιτητής να του δείξει την δεύτερη κίτρινη.

Απ’ ότι μου είπαν δεν υπάρχει αποβολή. Δεν θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό; Είναι τολμηρό; Δεν νομίζω. Τον Σουμπίνιο σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε ο διαιτητής να τον αποβάλλει και εσπευσμένα τον κάνουν αλλαγή.
Δεν έχω συζητήσει αν θα συνεχίσω στην Δόξα. Πρέπει να γίνει μια κουβέντα, γιατί είμαστε όλοι μετέωροι. Πρέπει να γνωρίζουμε ποια παιδιά από δω και πέρα θα αρχίσουν να παίζουν και σε ποιους θα υπολογίζουμε. Πρέπει να καθίσουμε κάτω και να δούμε αν υπάρχει διάθεση να επεκτείνουμε της συνεργασία μας. Είμαι ανοικτός να ακούσω, γιατί η ομάδα αυτή τη στιγμή έχασε το τρένο. Πρέπει να χτιστεί από τώρα. Να ψαχτούνε ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν για να είναι έτοιμη η ομάδα για του χρόνου».

Παράσχος: «Χαίρομαι που η Δράμα χτυπάει όλα τα παιχνίδια παρ’ όλο που έχει μια νεανική ομάδα και παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Σήμερα ευνοηθήκαμε πάρα πολύ από την περίπτωση του πέναλτι. Μπορέσαμε και κερδίσαμε την αποβολή του τερματοφύλακα, πετύχαμε το γκολ κι από κει και πέρα, ήταν πάρα πολύ εύκολα τα πράγματα για εμάς. Προερχόμασταν από τέσσερα άσχημα αποτελέσματα και φαινόταν ότι είχαμε ένα σχετικό άγχος. Νομίζω πως οι 30 βαθμοί είναι μια πολύ καλή συγκομιδή. Θα επιδιώξουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε, να μπορέσουμε να πάρουμε τέσσερις απαραίτητους βαθμούς, για να καταφέρουμε να σωθούμε. Εύχομαι στη Δράμα, να πετύχει ο σχεδιασμός που έχουν προγραμματίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.