Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε γι’ άλλη μία χρονιά το πρωτάθλημα της Σίνδου

Με την εξαιρετική οργάνωση, που διασφαλίζει η μεγάλη εμπειρία της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Με την εξαιρετική οργάνωση, που διασφαλίζει η μεγάλη εμπειρία της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Με την καθοριστική συμβολή του συνδιοργανωτή δήμου Δέλτα, που εξασφάλισε τις πολύ καλές συνθήκες αγώνων και την άψογη φιλοξενία. Με τη σημαντική, όπως κάθε χρόνο, ανταπόκριση σωματείων απ’ όλη τη χώρα, με καλό αγωνιστικό επίπεδο και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Με όλες αυτές τις προϋποθέσεις το ανοιχτό πρωτάθλημα στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία «Ιωάννης Κόκκινος», δεν μπορούσε παρά να καλύψει τις προσδοκίες και σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο και να δικαιολογήσει απόλυτα το γιατί αποτελεί κορυφαία εσωτερική διοργάνωση στις μικρές ηλικίες.  Το καθιερωμένο όπεν διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου, ήταν το 6ο στη σειρά και συγκέντρωσε τελικά 143 αγόρια και κορίτσια από τα 151, που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Πήραν μέρος 19 έφηβοι, 55 παίδες, 29 παμπαίδες, 6 νεάνιδες, 16 κορασίδες και 18 παγκορασίδες.  Σε μία πανδαισία του αθλήματος έγιναν περισσότεροι από 500 αγώνες, εφαρμόστηκαν δύο φάσεις (όμιλοι και νοκ άουτ) και όλοι οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να «χορτάσουν» αγωνιστική δράση και να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση με πολλούς αντιπάλους. Έγιναν και παιχνίδια για τις θέσεις 3-4, αλλά όπως πάντα οι απονομές συμπεριλάμβαναν  τους  τέσσερις πρώτους αθλητές και αθλήτριες. Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως αυτή στα προημιτελικά της κατηγορίας παίδων, όπου ο «αμυντικός» Γιάννης Αϊβαλιώτης απέκλεισε το 2ο φαβορί του αγωνίσματος, τον 12χρονο Γιάννη Σγουρόπουλο. Ο τελευταίος αν και τελευταία χρονιά στους παμπαίδες προτίμησε στο τουρνουά να παίξει στην κατηγορία των παίδων.  Από κει και πέρα επικράτησαν τα πρώτα φαβορί σε όλες τις κατηγορίες με εξαίρεση τους νέους, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 3ο φαβορί, ο Γιάννης Νάκος.  

Στους νέους λοιπόν, έφτασαν στον τελικό οι συμπαίκτες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς Γιάννης Νάκος και Παναγιώτης Σιαμίδης (1ο φαβορί του αγωνίσματος). Ο Νάκος πήρε τη νίκη με 3-1 σετ (11-8, 10-12, 14-12, 11-5), ενώ την 3η θέση κατέκτησε ένα ακόμα παιδί από τη Βόρεια Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Κώτσης.

Στις νεάνιδες πρώτευσε η Βασιλική Τζάμου της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Στον τελικό κατέβαλλε τη Χριστίνα Ασημακοπούλου με 3-0 σετ (11-6, 11-6, 11-9). Στον «μικρό» τελικό βγήκε νικήτρια η Ντιάνα Κοταντζιάν.

Στους παίδες πήρε την πρωτιά ο Κωνσταντίνος Σγουρόπουλος του ΓΑΣ Ελευσίς. Στον πιο θεαματικό τελικό έκαμψε την αντίσταση του Γιάννη Αϊβαλιώτη με 3-2 σετ (9-11, 13-11, 11-8, 9-11, 11-5). Την 3η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Ξανθόπουλος.

Στις κορασίδες κάλυψαν τις πρώτες θέσεις τρεις αθλήτριες από την πρώτη 5άδα του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης. Η Γεωργία Χατζηλυγερούδη του Πέρα 2005 ήρθε 1η νικώντας στον τελικό τη Νίκη Μπρισκόλα με 3-1 σετ (11-8, 8-11, 11-5, 11-5), ενώ στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Χριστιάνα Κανάρη.

Στους παμπαίδες κυριάρχησε ο Νίκος Βλαχάκης του Α.Ο. Καρέα. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του Κώστα Στεφανίδη με 3-1 σετ (7-11, 11-7, 11-2, 11-6). Η 3η θέση πήγε στον Κώστα Καραμαντζιάνη. 

Στις παγκορασίδες αναδείχτηκε νικήτρια η Έλλη Φίσερ του Α.Ο. Άρης 2006. Στον τελικό επιβλήθηκε της Χριστίνας Ταουσάνη με 3-0 σετ (12-10, 11-8, 11-7), ενώ στην 3η θέση πλασαρίστηκε η Ελισάβετ Τέρπου.

Το Σάββατο, στην τελετή έναρξης, παρέστησαν μεταξύ άλλων η γενική γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Αναστασία Κοκκίνου, ο Α΄αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας Χρήστος Τριγωνάς, η ταμίας της Τ.Ε. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μελίνα Φωτιάδου, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Δέλτα και υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού και νέας γενιάς  Δημήτρης Σκουλαριώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Ελευθερόπουλος, Δημήτρης Μοσχούδης, Σπυρίδων Σταματάκης, Αντώνης Αντωνιάδης και Γρηγόρης Ουζούνης. Επίσης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην δημάρχου Σίνδου Νικόλαου Γιούτικα, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και στήριξε στη σύντομη θητεία του το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Β. Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης έγιναν και δύο βραβεύσεις. Η Τ.Ε. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμο Δέλτα (την παρέλαβε από τον Χρήστο  Τριγωνά ο εκπρόσωπος του Δήμου Δημήτρης Σκουλαριώτης)  και ο δήμος στην ομοσπονδία (την παρέλαβε η Αναστασία Κοκκίνου από τον Δημήτρη Σκουλαριώτη).

Τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν η ταμίας της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μελίνα Φωτιάδου στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες, η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Αναστασία Κοκκίνου στους παίδες και τις κορασίδες και ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Δέλτα Βασίλειος Χρυσοβαλάντης στους έφηβους και τις νέανιδες.  Την οργανωτική επιτροπή συγκρότησαν οι Αναστασία Κοκκίνου (πρόεδρος), Μαρία Τσίπου (γραμματέας), Σωκράτης Παπασάβογλου (διευθυντής αγώνων), Θανάσης Στάθης και Νίκος Οικονόμου.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία:

ΕΦΗΒΟΙ:

1. Γιάννης Νάκος (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς)

2. Παναγιώτης Σιαμίδης (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς)

3. Κωνσταντίνος Κώτσης (ΑΣΕΑ Καβάλας)

4. Άρης Πετρόπουλος (Ρουφ 80)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Βασιλική Τζάμου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

2. Χριστίνα Ασημακοπούλου (Ρουφ 80)

3. Ντιάνα Κοταντζιάν (Ένωση Αρμενίων)

4. Αλεξάνδρα Τουντάκωβα (Ρουφ 80)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Κώστας Σγουρόπουλος (ΓΑΣ Ελευσίς)

2. Γιάννης Αϊβαλιώτης (Α.Σ. Πρόοδος)

3. Χρήστος Ξανθόπουλος (Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς)

4. Λευτέρης Σβαρνάς (Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Σ. Πέρα 2005)

2. Νίκη Μπρισκόλα (ΑΟ Πεύκης)

3. Χριστιάνα Κανάρη (ΑΣΕΑ Καβάλας)

4. Μαρία Μαρκοζάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Νίκος Βλαχάκης (ΑΟ Καρέα)

2. Κώστας Στεφανίδης (ΟΕΑ Έδεσσας)

3. Κώστας Καραμαντζιάνης (Παράδεισος Αμαρουσίου)

4. Γιάννης Νάσικας (Παράδεισος Αμαρουσίου)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)

2. Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)

3. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Διόνυσου)

4. Αγγελίνα Δεβελέκου (Α.Ο. Διόνυσου)

Πολύ σημαντική για την επιτυχία του τουρνουά υπήρξε και πάλι η στήριξη των χορηγών,  οι οποίοι ήταν οι εξής:

«Το σουβλάκι του φόρου»

Super Market «Μπαλίτας»

Βιβλιοπωλείο Σεβαστής Ντοκούτση

Ο παραγωγός πτηνοπωλείο      

«Υammy’s House» ψητοπωλείο-μπουγάτσα

Ψαροταβέρνα «Ο Γιώργος»

Ψητοπωλείο Τεκέλι

Βιομηχανία «Παπαδοπούλου»

Ξενοδοχείο Σύλια                          

Ping Pong Shop                               

Ξενοδοχείο Stella Family                             

Ιταλικό εστιατόριο La Ricetta.

.και Back Office


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.