Οικονόμου: «Περάσαμε πολύ δύσκολα, λίγη υπομονή ακόμα» (video)

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις δυσκολίες που πέρασε απ' όταν ντύθηκε στα «πράσινα» και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή για να δουν τι ξημερώνει η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις δυσκολίες που πέρασε απ’ όταν ντύθηκε στα «πράσινα» και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή για να δουν τι ξημερώνει η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον απολογισμό της σεζόν:
«Σίγουρα ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί δεν αξίζουν αυτά τα γεγονότα που έγιναν στον Παναθηναϊκό. Είναι τόσο μεγάλο σωματείο και εύχομαι, όπως όλοι οι παίτκες που είμαστε εδώ πέρα, που μείναμε μέχρι το τέλος να αλλάξουν όλα αυτά και να μπουν όλα τα πράγματα σε μια σειρά. Εμείς προσπαθήσαμε, δώσαμε τα πάντα, ό,τι μπορούσαμε να δώσουμε, το δώσαμε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούσαμε να αφήσουμε τα προβλήματα μαζί και με τον προπονητή και με το επιτελείο της ομάδας, όσο μπορούσαμε κι εμείς γιατί κι εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σίγουρα όλοι οι παίκτες έχουν άγχος για το μέλλον τους. Δείξαμε έστω αυτό το πρόσωπο, που δεν αρμόζει κιόλας πάλι στον Παναθηναϊκό, που είχαμε τα μείον κι αυτά και τερματίσαμε χαμηλά, θέλω να κλείσει η σεζόν με ένα ευχάριστο νέο έστω. Ήταν δύσκολα έξι μήνες που ήμουν εδώ πέρα και για τα παιδιά που ήταν απ’ την αρχή ακόμα πιο δύσκολα. Κι εγώ το έζησα εδώ πέρα έξι μήνες. Θέλει πολλή υπομονή, θέλει να αγαπάς, έτσι όπως λένε δηλαδή, την ομάδα, οι Έλληνες κι αυτά, που έμειναν πολλοί Έλληνες και προσπαθούσαμε μαζί με τους ξένους. Θέλω να είναι μια κακή παρένθεση γι’ αυτή την ομάδα γιατί δεν αξίζει. Είναι μεγάλο σωματείο και πιστεύω να αλλάξουν όλα όσα πιο γρήγορα γίνεται».

Για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και των παικτών:
«Σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Όλοι περιμένουμε, να κάνουμε άλλη μία ή δύο εβδομάδες προπονήσεις, να δούμε τι θα γίνει κιόλας, τι θα μας πουν. Πιστεύω κι απ’ τη διοίκηση να’ ρθουν να μας μιλήσουν, να προχωρήσει το κομμάτι μ’ αυτό που ακούγεται τώρα, να μπει ένας άλλος επενδυτής στην ομάδα, να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Εμείς μείναμε και εντάξει δεν μπορούμε να φύγουμε έτσι απλά. Μείναμε μέχρι το τέλος, υπομονή θα κάνουμε να δούμε τι θα γίνει, θα περιμένουμε, επαγγελματίες είμαστε κι εμείς ποδοσφαιριστές, για να μείνουμε εδώ πέρα, όπως κι εγώ που ήρθα εδώ τον Δεκέμβρη, ήξερα τις δυσκολίες ποιες ήταν και τα παιδιά που έμειναν. Υπομονή θα κάνουμε, τώρα τελείωσε η σεζόν, πιστεύω μ’ αυτά που ακούγονται και μ’ αυτά που λέγονται να αλλάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται, να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη».

Για το αν σκέφτεται ανεξάρτητα από τις συνθήκες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό:
«Τώρα δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα εκ του ασφαλούς εδώ πέρα. Θέλω να αποφορτιστούμε όλοι οι παίκτες γιατί αυτό που περάσαμε είναι πολύ δύσκολο γιατί ναι μεν λέγαμε ‘όλα καλά’, όσο μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούσαμε να το ξεχάσουμε, αλλά σίγουρα το συζητούσαμε όλοι μεταξύ μας οι παίκτες, να δούμε τι γίνεται γιατί είμαστε επαγγελματίες παίκτες, νοιαζόμαστε και για την ομάδα και για το μέλλον μας κι εμείς μέσα από τον Παναθηναϊκό φαινόμαστε κι άμα δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός, δε θα υπήρχαμε ούτε εμείς. Τι να πω; Υπομονή θα κάνουμε. Θα κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε. Πιστεύω ότι κάτι δείχνει, υπάρχει φως, να αλλάξουν τα πράγματα και να μπουν όλα σε μια σειρά».

Για το αν έχουν μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το μέλλον του:
«Εντάξει, ο κόουτς είναι έμπειρος, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο κόουτς έμεινε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, το έδειξε κιόλας. Τώρα είναι επιλογή του κόουτς, δε θα του πούμε εμείς κάτι οι παίκτες. Είναι μεγάλος άνθρωπος, είναι επαγγελματίας και σοβαρός, ξέρει αυτός τι απόφαση θα πάρει».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουζούκη:

Για το τι του μένει από το ματς με την Ξάνθη:
«Η προσπάθεια που κάναμε. Όλοι καταβάλλαμε το 100%, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, εντάξει, δεν τα καταφέραμε, δεν πειράζει. Ήταν μια σεζόν δύσκολη, καταφέραμε καλώς ή κακώς να τελειώσει έτσι, ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά».

Για το αν βγήκε το ψυχολογικό άδειασμα στο φινάλε της σεζόν:
«Σίγουρα βγήκε κάποια άδειασμα, αλλά είμαστε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και καταφέραμε να το περάσουμε λίγο πιο ομαλά».

Για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και πως τα αφουγκράζονται οι παίκτες:
«Είτε το καλό, είτε το κακό, όπως σας είχα πει, δεν το κοιτάμε το διοικητικό. Σίγουρα είναι το μυαλό μας εκεί, κοιτάμε να δούμε την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το δικό του μέλλον και την πρόταση που του έχει κάνει η διοίκηση:
«Θα δείξουν οι επόμενες μέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.