Προτεραιότητα ο προπονητής και οι … περικοπές

Το πλάνο του Παναθηναίκού για τη νέα χρονιά μετά και την έλευση του Νίκου Νταμπίζα, μέσα από το μπλογκ του Νίκου Τζουάννη.

Η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα από το εξωτερικό θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πράσινων έχει ήδη αρχίσει επαφές σε διάφορα …μέτωπα και σταδιακά θα «τρέξει» όλες τις υποθέσεις που έχουν περάσει πλέον στα χέρια του. 

Η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Χρήστου Δώνη έκλεισε αρκετά γρήγορα, καθώς είχαν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και ήταν επιθυμία του 24χρονου μεσοεπιθετικού να παραμείνει στο Τριφύλλι. Πιθανότατα θα ανανεώσει και ο Ευαγγέλου, υπάρχουν σκέψεις παραμονής για τον Μολίνς, ενώ θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια με τον Ρόμπιν Λουντ. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Φινλανδός θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Για πολλούς λόγους… 

Πάντως προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό παραμένει το θέμα του προπονητή, καθώς οι Πράσινοι θέλουν να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατό αυτό το κεφάλαιο. Έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να αναλάβει το …ρίσκο και να καθίσει στην «καυτή» καρέκλα του προπονητή, ωστόσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. 

Αρχικά οι δύο πλευρές δεν έχουν αναλύσει το οικονομικό κομμάτι, ενώ ο Δώνης φέρεται να έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καμία επιθυμία να αναλάβει …διαλυμένη ομάδα και έχει εισηγηθεί την παραμονή του βασικού κορμού των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το deal είναι η οικονομική συνέπεια από την πλευρά της διοίκησης και η – στο μέτρο του εφικτού – μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. 

Ο Δώνης παραμένει επιφυλακτικός εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που υπάρχουν στο κλαμπ, ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση του και αυτό το διάστημα εξετάζει τις επιλογές του. Υπάρχουν ελκυστικές προτάσεις από το εξωτερικό και τις επόμενες ημέρες – και αφού γίνει άλλη μια ουσιαστική συζήτηση με τη διοίκηση και τον Νταμπίζα– θα απαντήσει στο Τριφύλλι. 

Το θέμα του προπονητή είναι στη “must do” λίστα του Νταμπίζα, όπως και το θέμα των περικοπών συμβολαίων. Άλλωστε η διοίκηση Αλαφούζου έχει αποφασίσει μεγάλη μείωση στο μπάτζετ της ομάδας και – αν δεν υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς – θα χρειαστεί το επόμενο διάστημα να γίνουν διαπραγματεύσεις με τους υψηλότερα αμειβόμενους παίκτες του Τριφυλλιού (Λουτσιάνο, Μουνιέ, Ινσούα, Γιόχανσον). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.