Μοράτα και 40 εκατ. για Ικάρντι

Στην πρόθεση της Τσέλσι να διεκδικήσει τον Μάουρο Ικάρντι προσφέροντας στην Ιντερ τον Αλβαρο Μοράτα και 40 εκατ. ευρώ, αναφέρονται δημοσιεύματα του ιταλικού και ισπανικού Τύπου.

Στην πρόθεση της Τσέλσι να διεκδικήσει τον Μάουρο Ικάρντι προσφέροντας στην Ιντερ τον Αλβαρο Μοράτα και 40 εκατ. ευρώ, αναφέρονται δημοσιεύματα του ιταλικού και ισπανικού Τύπου.
 
Ο Μοράτα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες της Πρέμιερ Λιγκ και μέχρι τώρα θεωρούνταν πιθανή η επιστροφή του στη Γιουβέντους, όπου έπαιξε δανεικός για μία διετία.
 
Μάλιστα, εθεάθη αυτή την εβδομάδα στο Μιλάνο όπου είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της «Μεγάλης Κυρίας» Φάμπιο Παρατίτσι.
 
Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι από τη Serie A για τον Ισπανό, αφού στην εξίσωση έχει προστεθεί η Τσέλσι με την προαναφερθείσα προσφορά.
 
Οσο για τον Ικάρντι, το τελευταίο διάστημα δείχνει όλο και πιο πιθανό το σενάριο αποχώρησής του από τους «νερατζούρι», οι οποίοι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ για το οικονομικό Fair Play.
 
Φέτος, ο Αργεντινός επιθετικός έχει 29 γκολ, ενώ με τη φανέλα των Μιλανέζων έφτασε τα 107 σε 182 εμφανίσεις. Συνολικά, στη Serie Α έχει 110  σε 190 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 110 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.