Διέψευσε τις φήμες

Με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τις φήμες που κυκλοφόρησαν αναφορικά με τα χρέη της ομάδας αλλά και τη μεταγραφή του Παύλου Καθάριου, που ολοκληρώθηκε κανονικά.

Με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τις φήμες που κυκλοφόρησαν αναφορικά με τα χρέη της ομάδας αλλά και τη μεταγραφή του Παύλου Καθάριου, που ολοκληρώθηκε κανονικά. Μάλιστα, ο παίκτης είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Βέροια, που θα διεξαχθεί το Σάββατο.
Η ανακοίνωση αναλυτικά: «Για μια ακόμη φορά τα ‘παπαγαλάκια’ της δημοσιογραφίας χτύπησαν με ανυπόστατα και ψευδή δημοσιεύματα αποκύημα της νοσηρής φαντασίας τους.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας δεν έκρυψε ποτέ και από κανέναν τα οικονομικά της προβλήματα. Ναι μεν υπάρχουν χρέη προς Εφορία και ΙΚΑ, αλλά αυτά, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης έχουν ρυθμιστεί. Τρανή απόδειξη ότι και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό σφραγίστηκαν εισιτήρια και για το αυριανό παιχνίδι με την Βέροια έγινε το ίδιο.

Αναφορικά με τα χρέη προς το ΙΚΑ έχουν και αυτά ρυθμιστεί, κάτι που σημαίνει ότι η προαναγγελθείσα μεταγραφή του Παύλου Καθάριου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Ήδη από εχθές έχει σταλεί η αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ καθώς και το συμβόλαιό του στην Football League. Ο Παύλος Καθάριος θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Κούτση από τον επόμενο κιόλας αγώνα, δεδομένου ότι θα έχει εκδοθεί το δελτίο του.
Τέλος, η Διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή προτίθεται να κάνει επαγγελματικά συμβόλαια σε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές της Β΄ Ομάδας.
ΥΓ: Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύεται προς ενημέρωση των φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα και όχι μόνο…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.