Θα το παλέψει για τον Αραούχο

Η ΑΕΚ αναμένεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας, το εφετινό καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ αναμένεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας, το εφετινό καλοκαίρι. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού, γνωρίζοντας παράλληλα, πως το έργο τους μόνο εύκολο δε θα είναι. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ, σχετικά με τον Αργεντινό επιθετικό. 

Αν ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ αποφασίσει πως ο Αραούχο προορίζεται για το βασικό σχήμα της ισπανικής ομάδας, τότε θεωρείται δύσκολο να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας. Αν όμως προτιμηθούν άλλες λύσεις για την επιθετική γραμμή της ισπανικής ομάδας, τότε ο Αργεντινός θα μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον Αραούχο, με την πλευρά της Ένωσης να είναι αποφασισμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους νησιώτες, το προσεχές χρονικό διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.