«Κίτρινο» εξώδικο σε Τζέιμς

Δεν του έφτανε του Βαγγέλη Αλεξανδρή το γεγονός ότι ο Άρης έχει μπροστά του μια δύσκολη αναμέτρηση, ήρθε και η απουσία του Ντόμινικ Τζέιμς.

Δεν του έφτανε του Βαγγέλη Αλεξανδρή το γεγονός ότι ο Άρης έχει μπροστά του μια δύσκολη αναμέτρηση, ήρθε και η απουσία του Ντόμινικ Τζέιμς. Ο παίκτης δεν παρουσιάστηκε στη σημερινή αναχώρηση της ομάδας για την Ουκρανία και έτσι η ΚΑΕ του απέστειλε εξώδικο.

Όλη η ομάδα των «κιτρίνων» συγκεντρώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να «πετάξει» για το Ντόνετσκ, όπου την Τρίτη (24/1) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για τη 2η αγωνιστική του Eurocup. Όλοι έδωσαν το παρών εκτός από τον Τζέιμς, ο οποίος αν και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Ουκρανία, φέρεται να είναι δυσαρεστημένος λόγω του ότι δεν έχει πληρωθεί, παρότι ήταν να λάβει ένα ποσό στις 30 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός έχει έρθει σε συμφωνία με την Παρτιζάν, για να συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι.

Πάντως, οι διοικούντες την ΚΑΕ του έστειλαν εξώδικο, με το οποίο τον καλούν σε απολογία εντός 24 ωρών για να λογοδοτήσει για την απουσία του. «… Η ΚΑΕ Άρης κάλεσε με εξώδικο τον παίκτη σε απολογία στα γραφεία της εντός 24 ωρών, ώστε ο τελευταίος να συνεχίσει την τήρηση τού εν ισχύ συμβολαίου τους. Σε αντίθετη περίπτωση, η ΚΑΕ Άρης δεν πρόκειται να παραχωρήσει στον συγκεκριμένο αθλητή την κάρτα ελευθέρας (letter of clearance), ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα», αναφέρει σε σημείο της η ανακοίνωση του Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.