Ρόι ο εκλεκτός;

Ο Ολυμπιακός με τον Φράνκο Κονστάντσο να βρίσκεται εκτός ομάδας αναζητά τον αντικαταστάτη του και το Novasports.gr ακτινογραφεί τις. «ελληνικές επιλογές».

Ο Ολυμπιακός με τον Φράνκο Κονστάντσο να βρίσκεται εκτός ομάδας αναζητά τον αντικαταστάτη του και το Novasports.gr ακτινογραφεί τις. «ελληνικές επιλογές». Ο Ρόι Κάρολ στον οποίο φαίνεται πως καταλήγουν οι ερυθρόλευκοι μοιάζει η ιδανική λύση για διάφορους λόγους.

Χακόμπο Σανθ: Αυτός ο άγνωστος!

Γέννημα θρέμμα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Χακόμπο θα γίνει τον Ιούλιο 29 ετών. Το 2007 σαν τερματοφύλακας της Νουμάνθια έκανε μια σπουδαία χρονιά στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, με την ομάδα του να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια απουσίας. Επέστρεψε στη Βαγιαδολίδ, όμως η Χετάφε τον ζήτησε και τον απέκτησε ως δανεικό με τον Χακόμπο να κάνει ακόμα μια καλή χρονιά, αυτή τη φορά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Σέλτικ ενδιαφέρθηκε για τον Ισπανό τερματοφύλακα, όμως η μεταγραφή στον σκωτσέζικο σύλλογο ναυάγησε κι έτσι ο Χακόμπο είπε να δοκιμάσει την ελληνική περιπέτεια. Μέχρι στιγμής αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον Αστέρα, διατηρώντας μαζί με την άμυνα του την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος εντός έδρας, με μόλις ένα γκολ παθητικό!

Σαρλ Ιτάνζ: Με αέρα Άνφιλντ

Ο Σάρλ Ιτάνζ είναι γεννημένος το 1982 την Γαλλία και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Λανς, στην οποία μάλιστα παρέμεινε για έξι χρόνια, μέχρι το 2007. Με τη γαλλική ομάδα συμπλήρωσε 170 ματς στο πρωτάθλημα και ακόμα 21 στην Ευρώπη. Το 2007 ο ύψους 193 εκατοστών τερματοφύλακας έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ, με τη φανέλα της οποίας δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Τον Απρίλιο του 2009 στο καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα του Χίλσμπορο ο Ιτάνζ χαμογελούσε και αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν του συγχωρέθηκε. Δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά στους κόκκινους και τον Αύγουστο του 2009 έφτασε στην Ελλάδα για χάρη της Καβάλας. Μετά από μια καλή σεζόν ο Ιτάνζ αναζήτησε νέες πολιτείες και τον Δεκέμβριο του 2010 μετά από μια μικρή επιστροφή στη Λίβερπουλ φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου. Αγωνίστηκε σε δέκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φτάνοντας ως τον τελικό με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Ιτανζ αποδεσμεύτηκε απ’ τη Λίβερπουλ και αποκτήθηκε απ’ τον Ατρόμητο, διανύοντας μια εξαιρετική χρονιά, όπως φυσικά ολόκληρη η ομάδα του Γιώργου Δώνη.   

Μιχάλης Σηφάκης : Ένας φίλος απ’ τα παλιά

Για πολλούς η φυγή του απ’ τον Ολυμπιακό το 2008 ήταν μια λανθασμένη κίνηση, μια και ο Μιχάλης Σηφάκης συγκεντρώνει πολλά στοιχεία, που θα μπορούσαν να του χαρίσουν γάντια βασικού κάτω απ’ τα ερυθρόλευκα γκολπόστ. Έλληνας με ταλέντο, προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση δεν βρίσκεται κάθε μέρα. Ο γεννημένος στο Ηράκλειο το 1984, Σηφάκης γιος του Μύρωνα Σηφάκη αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στον ΟΦΗ, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν απαγορευτική για άμεσες βλέψεις και μετά από επτά συμμετοχές αποχώρησε και βρήκε λιμάνι στον Άρη, με τον οποίο πρωταγωνίστησε για να αναδειχθεί και ως μέλος της καλύτερης ενδεκάδας της περσινής σεζόν. Ο τραυματισμός του τον έχει αφήσει εκτός μάχης και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο με τον Έλληνα τερματοφύλακα, όμως ίσως το καλοκαίρι να υπάρξει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος.  

Ρόι Κάρολ: Ο εκλεκτός;

Όταν έχεις περάσει τέσσερα χρόνια της καριέρας σου στο Ολντ Τράφορντ, έστω και ως δεύτερος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε το όνομα σου αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο Βορειοιρλανδός ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τη Χαλ, για να συνεχίσει στη Γουίγκαν μέχρι το 2001. Τότε ήταν που έγινε μέλος των κόκκινων διαβόλων, όμως η παρουσία του Φαμπιέν Μπαρτέζ στο ρόστερ τον άφησε στον πάγκο, για να μετρήσει μόλις 49 συμμετοχές. Μετά από θητεία σε Γουέστ Χαμ, Ρέιντζερς, Ντέρμπι και Οντένσε έφτασε το καλοκαίρι στον ΟΦΗ και με το καλημέρα πρόσφερε σιγουριά και κύρος στην ομάδα της Κρήτης. Ο 34χρονος Κάρολ αποτελεί μιας πρώτης τάξης επιλογή για να πλαισιώσει τον Μπάλας Μέγερι, τόσο σαν αξιόπιστη λύση, όσο και για να ανέβει επίπεδο ο Ούγγρος μόνο και μόνο με τη συνεργασία μαζί του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.