Εφυγε από το «Βικελίδης»

Λίγο μετά τις 22:00 αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ Αρης στο «Κλ. Βικελίδης», ο τέως, πια, προπονητής του Αρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Λίγο μετά τις 22:00 αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ Αρης στο «Κλ. Βικελίδης», ο τέως, πια, προπονητής του Αρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τεχνικός που συνοδευόταν από τον άμεσο συνεργάτη του, Μπάρτεκ Ζαλέφσκι,  δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση. Απλά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και χάθηκε στο σκοτάδι.

Το τυπικό μέρος της εποχής Πρόμπιερζ στον Αρη, γράφτηκε με την επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του.

Ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους”.

 Ο κ. Πρόμπιερζ και οι συνεργάτες του έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους φοβερούς οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που μας παρείχαν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εργαστήκαμε στον ΑΡΗ. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ανακοίνωση για το ΑΦΜ

 Στο μεταξύ η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης για δημοσίευμα αθλητικής  εφημερίδας  που ήθελε τους ανθρώπους της να έχουν εξασφαλίσει το ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής, ενόψει των αδειοδοτήσεων της ΟΥΕΦΑ. Αναλυτικά:     

«Παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό μία ενορχηστρωμένη και κακόβουλη διασπορά της απόλυτα ψευδούς είδησης ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει αγοράσει το ΑΦΜ μιας ομάδας της football league. Επειδή το «αστείο» αυτό συνεχίζεται και πλέον διαφαίνεται ότι οι εμπνευστές του έχουν άλλους σκοπούς εκτός από την πληροφόρηση και ενημέρωση του κόσμου, τους παραδίδουμε στην κρίση του κοινού με την εξής απλή ερώτηση: Είμαστε άραγε τόσο ανόητοι να έχουμε πληρώσει ίσως τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με άλλες ΠΑΕ σε υποχρεώσεις προς το δημόσιο τα 2,5 τελευταία χρόνια (περίπου 6 εκ ευρώ) και την ίδια στιγμή να σκεφτόμαστε ότι θα βρεθούμε στην ανάγκη να αγοράσουμε ΑΦΜ;

Οι εμπνευστές θεωρούν ότι θα αγωνιζόμαστε στην Δ΄ εθνική. Αυτό μπορούν ίσως να το σκέφτονται άλλοι για τις ομάδες τους. Ο ΑΡΗΣ μπορεί και θα λύσει τα όποια προβλήματά του (αγωνιστικά-εξωαγωνιστικά), μόνος του και με τον κόσμο του, που είναι πάντα δίπλα του». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.