Σίνγκλετον: «Θέλω να επιστρέψουμε στους τίτλους»

Ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε πως θέλει βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στους τίτλους, μετά την περσινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να υπογράψει στους «μπλαουγκράνα».

Ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε πως θέλει βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στους τίτλους, μετά την περσινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να υπογράψει στους «μπλαουγκράνα». Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές της καταλανικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Σίνγκλετον τόνισε: «Υπέγραψα για έναν χρόνο γιατί θέλω να κερδίζω. Και θέλω να είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κερδίσει. Οι τελευταίες σεζόν δεν ήταν καλές για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω να αλλάξει αυτό. Θέλω η Μπαρτσελόνα να κερδίζει και πάλι και θέλω να είμαι εδώ με έναν πυρήνα σημαντικών παικτών, που θα παίζει μαζί για αρκετά χρόνια. Θα ήθελα να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλω να είμαι μέρος μίας ομάδας που αλλάζει συνέχεια παίκτες, να έρχονται και να φεύγουν, δηλαδή να έρθουν έξι νέοι παίκτες την επόμενη σεζόν. Δεν θέλω να είμαι μέλος της, θέλω να χτίσουμε μία ομάδα με πυρήνα, που θα κερδίζει τίτλου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τις διαφορές της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό: «Ναι, υπάρχουν. Είχαμε εκεί τον Νικ Καλάθη και μερικούς ακόμη έμπειρους παίκτες. Ήταν μια ομάδα με σημαντικές μονάχες, έπαιζαν για αρκετό καιρό μαζί και έβαζαν 2-3 νέα κομμάτια κάθε χρόνο. Ήμασταν μαζί για δύο χρόνια. Παρόλα αυτά, στη Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός, νιώθω ότι πρέπει να κάνω περισσότερα πράγματα, πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Ο κόουτς Πέσιτς θέλει τον καλύτερο εαυτό μας. Αν τον ακούμε και ακολουθούμε τις οδηγίες του, θα καταφέρουμε πολλά και θα γίνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Όσον αφορά για την εφετινή Μπαρτσελόνα, ο Σίνγκλετον τόνισε: «Τώρα, πιστεύω πως έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε μία ομάδα ικανή να παλέψει για όλους τους τίτλους, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και την Ευρώπη. Αν καταφέρουμε να ταιριάξουμε μεταξύ μας, πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε μία ομάδα που θα… τρομάξει».

Τέλος, ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους: «Πάντα σκέφτομαι τον μεγάλο στόχο. Όπου και αν πάω, σκέφτομαι τους τίτλους. Το μόνο που με νοιάζει είναι οι τίτλοι, αυτό μένει στο τέλος και αυτό θυμάται ο κόσμος. Θέλω να χτίσω κάτι μεγάλο και όλοι να θυμούνται το όνομά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.