Αφιέρωμα της «As» στο Σπανούλη

Η μαδριλένικη εφημερίδα αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα στην έντυπη μορφή της στον αρχηγό του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμετρήσης της Ρεάλ Μαδρίτης με τους Πειραιώτες.

Η λάμψη του Βασίλη Σπανούλη υπερβαίνει τα ελληνικά σύνορα κάτι που ευκόλως γίνεται αντιληπτό διαβάζοντας τον ισπανικό Τύπο της Πέμπτης (10/1), εν όψει του αγώνα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική της Euroleague. Η μαδριλένικη εφημερίδα «As» αναφέρεται με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια στον αρχηγό των «Ερυθρόλευκων» αφιερώνοντας ολόκληρη σελίδα στον V-Span. 

«Ο Σπανούλης κυνηγάει τα ρεκόρ του Ναβάρο» τιτλοφορείται το άρθρο, παραθέτοντας τους αριθμούς των κορυφαίων της Euroleague σε πόντους, ασίστ, δίποντα, σουτ εντός πεδιάς κι αξιολόγηση. «Η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια μάχη μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων της δεκαετίας, αφού αμφότερες έχουν από δύο τίτλους και παρουσία σε τέσσερα Final Four. Ο Σπανούλης αντιμετωπίζει τη Ρεάλ για 23η φορά στη σταδιοδρομία του και το σκορ μέχρι στιγμής είναι 11-11». Μεταξύ άλλων, στο άρθρο ο Ισπανός συνάδελφος χαρακτηρίζει τον 36χρονο Έλληνα «ιδιοφυΐα της Λάρισας» και «τον πιο επιδραστικό παίκτη που μπορεί κάποια ομάδα να έχει στο δυναμικό της σε ένα Final Four»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.