Στηρίζει τον Μαουρίσιο με νέο συμβόλαιο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να προσφέρει στον Μαουρίσιο νέο συμβόλαιο συνεργασίας, στηρίζοντάς τον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να προσφέρει στον Μαουρίσιο νέο συμβόλαιο συνεργασίας, στηρίζοντάς τον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου, προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, η οποία λήγει το 2020. Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αρκεί να βρεθεί η “χρυσή τομή” στον οικονομικό τομέα.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να παραμείνει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στην Τούμπα και τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος μέσος έχει κερδίσει με την απόδοσή τους τη διοίκηση της ομάδας, η οποία θα προσπαθήσει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της Πόρτο, για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη. Οι “Δράκοι” του Οπόρτο αξιώνουν δώδεκα εκατομμύρια ευρώ, για τον έμπειρο μέσο, ποσό που προβλέπεται από τη συμφωνία των δυο ομάδων, στο πλαίσιο του δανεισμού του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.