Δώνης: “Στην Εθνική να επικρατεί οικογενειακό κλίμα”

Ο σκόρερ του 2ου γκολ σχολίασε τον πανηγυρισμό όλης της ομάδας μαζί, στάθηκε στη σημασία του 0-1 από τον Φορτούνη και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το δικό του πρώτο γκολ με την Εθνική

Ο Τάσος Δώνης πέρασε στο παιχνίδι (23′) στη θέση του Κώστα Μήτρογλου που λόγω του τραυματισμού δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο 80′ πέτυχε το 0-2 και αυτό ήταν και το δικό του, πρώτο γκολ με την Εθνική. 
Μετά το τέλος στις δηλώσεις που έκανε στο OPEN είπε: “Σίγουρα υπήρχε πίεση όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που ξέρεις ότι πρέπει να κερδίσεις. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την Εθνική, ελπίζω να έρθουν κι άλλα. Μας βοήθησε πολύ το γκολ του Κώστα (σ.σ.: Φορτούνης), μας ξεκλείδωσε και στο β’ μέρος θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ”.
Είπε ακόμη για τη συνέχεια: “Η Βοσνία με την Ιταλία είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες. Την Τρίτη έχουμε δύσκολο ματς (σ.σ.: εκτός έδρας με τη Βοσνία) σε “καυτή” έδρα. Εχουν ποιοτικούς παίκτες. Αν είμαστε προσεκτικοι και δουλέψουμε όλοι μαζί θα πάρουμε βαθμούς σημαντικούς για τη συνέχεια”.
Για τον πανηγυρισμό με όλους τους παίκτες μαζί, μπροστά στον πάγκο είπε: “Είναι πολύ σημαντικό στην Εθνική να επικρατεί οικογενειακό κλίμα και να έχουμε καλές σχέσεις. Είπαμε ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή μετά από κάποια χρόνια αποτυχίας”. 
Είπε ακόμη απαντώντας σε ερώτηση για την απόδοσή του: “Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό ματς και βοήθησα την ομάδα μου. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι στην Εθνική ενώ στην ομάδα σου δεν έχει ρυθμό, πάντα χαίρομαι όταν έρχομαι στην Εθνική και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.