Σόλσκιερ και επίσημα ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος!
Ο Νορβηγός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διάβολους» μετά την επιτυχημένη πορεία που έχει πραγματοποιήσει στον πάγκο της ομάδας.
Η πορεία της Γιουνάιτεντ από τότε που ανέλαβε, στην μετά-Μουρίνιο εποχή- είναι τουλάχιστον θεαματική! Σε 19 παιχνίδια μετράει 14 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, πήρε 32 από τους 39 βαθμούς, και η ομάδα του βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Σόλσκιερ, είχε αναλάβει προσωρινά μετά την απόλυση του Μουρίνιο, μέχρι το τέλος της σεζόν με τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται αν θα πρέπει να του δώσουν τα «κλειδιά» για τα επόμενα χρόνια. Οι εμφανίσεις όμως της Γιουνάιτεντ, αλλά και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, φαίνεται πως έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να πάρουν την απόφαση να υπογράψουν μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. 
«Από τη μέρα που ήρθα, νιώθω πως ήρθα στο σπίτι μου σε αυτό τον ξεχωριστό σύλλογο. Ήταν τιμή μου να είμαι παίκτης της Μάντσεστερ αλλά και ν` αρχίσω την προπονητική μου καριέρα εδώ. Τους τελευταίους μήνες ήταν μια φανταστική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους παίκτες και το επιτελείο για την δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Αυτή είναι η δουλειά που πάντα ονειρευόμουν να κάνω και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να ηγηθώ αυτού του συλλόγου. Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες τις οποίες αξίζει ο κόσμος της ομάδας. 
Ο Νορβηγός οδήγησε την Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας την Παρί. Ήταν για 12 ματς αήττητος πριν γνωρίσει την ήττα από την Άρσεναλ στις αρχές Μαρτίου. 
Ο Εντ Γούντγουορντ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας τόνισε: 
«Από τότε που ανέλαβε τον Δεκέμβριο τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.Εκτός από καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα ο Όλε φέρνει αρκετή εμπειρία τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής αλλά μεταφέρει και την επιθυμία στους νεαρούς παίκτες να καταλάβουν τι πρεσβεύει ο σύλλογος. Είμαστε σίγουροι πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πάει μπροστά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.