Ο Ετο περιμένει τον Μπόλονι

Πλέον το Πάσχα ανήκει στο παρελθόν - και - για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.00 για να ξεκινήσουν μισή ώρα μετά την πρώτη τους προπόνηση μετά τη διήμερη ξεκούραση των Εορτών

Πλέον το Πάσχα ανήκει στο παρελθόν – και – για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.00 για να ξεκινήσουν μισή ώρα μετά την πρώτη τους προπόνηση μετά τη διήμερη ξεκούραση των Εορτών, σηματοδοτώντας την είσοδο στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας πρωτίστως για να ευχηθεί στο κάθε μέλος ξεχωριστά και δευτερευόντως για να στείλει το δικό του μήνυμα για αγωνιστική αφύπνιση κι επαγρύπνηση ενόψει των τελευταίων δυο αγωνιστικών της κανονικής περιόδου.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενη ποδοσφαιρική δοκιμασία της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου και του Ετο. Ο Βραζιλιάνος έχει πραγματοποιήσει και τ’ απαραίτητα τεστ που αποδεικνύουν πως έχει επανέλθει πλήρως αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας του τραυματισμού του το ιατρικό επιτελείο έχει ζητήσει να τον υποβάλει εκ νέου στην ίδια διαδικασία μόλις η τεχνική ηγεσία αποφασίσει να τον συμπεριλάβει σε αποστολή αγώνα. Εξέλιξη δηλαδή που δεν αποκλείεται να συμβεί – ακόμη και – αύριο, στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Η ετοιμότητα όλων βέβαια είναι σχετική καθώς οι Λάζαρ – Φωτάκης θ’ απουσιάσουν υποχρεωτικά εκτίοντας ποινές για τη συγκέντρωση καρτών. Απάντηση για το ποιοι μπορεί να τους αντικαταστήσουν, αφού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο αμφότεροι ξεκίνησαν βασικοί, δεν προέκυψε απόψε λόγω του ότι ο Ρουμάνος τεχνικός στο σημερινό του πρόγραμμα έδωσε βάση σε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα κι επίθεση δίχως να προβεί σε δοκιμές για το αρχικό σχήμα που έχει κατά νου. Κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.