Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων που έλαβε χώρα στο "Ιντερνασιονάλ Γιοκοχάμα" της Ιαπωνίας με τον Λουίς Σουάρες να σημειώνει δυο γκολ και ένα ο Μέσι και αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια κόσμου.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων που έλαβε χώρα στο “Ιντερνασιονάλ Γιοκοχάμα” της Ιαπωνίας με τον Λουίς Σουάρες να σημειώνει δυο γκολ και ένα ο Μέσι και αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια κόσμου.

Η παρέα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ήταν σαφώς ανώτερη και η διάθεση της Ρϊβερ για να είναι ανταγωνιστική έμεινε μόνο στα λόγια. Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 36′ με τον Νεϊμάρι να δίνει κεφαλιά πάσα στο Μέσι μετά από σέντρα του Αλβες και τον Αργεντινό άσο να κάνει μια προσποίηση με το σώμα να ακινητοποιεί τους δυο κεντρικούς αμυντικούς και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′, Ο Μπουσκέτς έβγαλε μια αριστουργηματική μπαλιά στον Σουάρες, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, αλλά παρά την προσπάθεια του πορτιέρο της ομάδας της Αργεντινής, πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 68′ με τον Μέσι να δίνει στον Νεϊμάρ, τον Βραζιλιάνο να βγάζει τη σέντρα και τον Ουρουγουανό να σκοράρει με κεφαλιά.

Το αποτέλεσμα
Ρίβερ Πλέιτ – Μπαρτσελόνα 0-3
0-1 Μέσι (36)
0-2 Σουάρες (49)
0-3 Σουάρες (68)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.