Κατσίβελης: «Πιο σκληροί, πιο έτοιμοι»

Ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ έδωσε τον τόνο σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «ασπρόμαυροι» την αυριανή (14/3) ρεβάνς με την Καρσίγιακα.

Ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ έδωσε τον τόνο σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «ασπρόμαυροι» την αυριανή (14/3) ρεβάνς με την Καρσίγιακα.

Τα τελευταία 4’ περίπου λεπτά στον πρώτο αγώνα, στη Θεσσαλονίκη, κανείς στον ΠΑΟΚ δεν τα ξεχνάει. Στο μυαλό όλων στην ομάδα είναι ακόμη ο τρόπος, που η Καρσίγιακα εξαφάνισε τη διαφορά των 19 πόντων υπέρ των «ασπρόμαυρων» και τη μετέτρεψε σε ένα απλό +6, εύκολα ανατρέψιμο –θεωρητικά- από την πλευρά της, στην αυριανή (14/3) ρεβάνς, στη Σμύρνη. Οπότε, με το πάθημα αυτό ως μάθημα πορεύονται οι παίκτες του «Δικέφαλου» για την αναμέτρηση, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στη φάση των «8» του Basketball Champions League.

Στις δηλώσεις που έκανε απόψε (13/3) ο Δημήτρης Κατσίβελης στη Σμύρνη για την αυριανή ρεβάνς έδειξε το στίγμα των σκέψεων που επικρατούν στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, όμως, έδωσε και τον τόνο, σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για να πάρουν την πρόκριση.
Είπε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ: «Στο μυαλό μας υπάρχει το πρώτο παιχνίδι μόνο από την άποψη του πως αντιδράσαμε και πώς παίξαμε. Τα τελευταία τέσσερα λεπτά με κάποια εύκολα λάθη χάσαμε τη διαφορά που είχαμε πάρει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας μπει στο μυαλό και να είμαστε ακόμα πιο σκληροί, άλλα και πιο έτοιμοι αύριο, για να πάρουμε την πρόκριση».

Και συνέχισε, σχολιάζοντας τη δυνατή άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι: «Σίγουρα, η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά σε αρκετούς από τους κινητήριους μοχλούς της Καρσίγιακα και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αύριο».

Σχετικά με το πόσο εύκολο είναι για τον ΠΑΟΚ να περιορίσει την Καρσίγιακα μέσα στην έδρα της, τόνισε: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε».

Όσο για το τι πρέπει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό ματς, απάντησε: «Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είτε βρεθούμε μπροστά στο σκορ, είτε πίσω, πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τα συναισθήματά μας, είτε αυτά είναι θετικά, είτε αρνητικά».

Για να καταλήξει: «Σίγουρα από την αρχή είχαμε ξεκινήσει κάπως άσχημα, αλλά δεν είναι αυτό που μας άξιζε και αυτό που δείχναμε στις προπονήσεις. Άλλαξε το πρόσωπό μας και καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε και το παιχνίδι αύριο, για να φτάσουμε και στους «8» της διοργάνωσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.