Ετοιμος για προκλήσεις ο Ντελ Πιέρο

Αν και θα ήταν όνειρο γι' αυτόν να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επιμένει ότι είναι έτοιμος για μια διαφορετική, νέα πρόκληση.

Αν και θα ήταν όνειρο γι’ αυτόν να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επιμένει ότι είναι έτοιμος για μια διαφορετική, νέα πρόκληση.

Είναι γνωστό ότι το συμβόλαιο του 37χρονου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι, με τη Γιουβέντους να μην είναι διατεθειμένη να το ανανεώσει. “Είμαι ο πρώτος που θα ξέρει ποια είναι η στιγμή της αποχώρησης, αλλά αυτό δε θα γίνει ακόμα. Το πάθος μου για το παιχνίδι είναι ακόμα πολύ ζωντανό”, σχολίασε ο Ντελ Πιέρο.

“Δεν μπορώ να φανταστώ το μέλλον μου και αυτό με φοβίζει λίγο. Θα το αντιμετωπίσω όμως όπως αντιμετώπιζα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια όταν ήμουν μικρός, θα το σκεφτώ σαν να αλλάζω επίπεδο. Φυσικά και ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Γιουβέντους. Τα προηγούμενα είκοσι χρόνια ήταν γεμάτα συγκινήσεις. Η κατάσταση όμως έχει αλλάξει και πρέπει να αντιμετωπίσω τη νέα πραγματικότητα”, παραδέχτηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.