“Μπάρτσα, η σειρά σου…”

Για την Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται πλέον ο Ολυμπιακός με νωπές τις δάφνες του από την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Για την Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται πλέον ο Ολυμπιακός με νωπές τις δάφνες του από την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου και σε αυτόν οι “ερυθρόλευκοι” ευελπιστούν να εμφανιστούν το ίδιο χαλύβδινοι, όσο στα ματς με τη Σιένα.

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Με αυτή την ομάδα θα απολαύσουμε μπάσκετ. Προσπαθεί αρκετά. Δεν αλλάζουν οι απαιτήσεις. Ο χρόνος δούλεψε υπέρ της ομάδας και είχα πει ό,τι αν προκριθούμε στα play off, θα είναι μεγάλη επιτυχία και δύο τούρκικές ομάδες στον όμιλο. Εμείς είπαμε να δουλέψουμε σκληρά και δυνατά. Δεν έχουμε πίεση και θα το ευχαριστηθούμε είχαμε πει τότε» δήλωσε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε «πως αμφιβάλλω αν το πίστευαν πάνω από δέκα άτομα ότι θα φτάσουμε εδώ. Τώρα πάμε σαν αουτσάιντερ στο Final 4, υπάρχει η μεγάλη ΤΣΣΚΑ, η μεγάλη Μπαρτσελόνα. Είναι μοναδικές στιγμές, ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες σύντομα» πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.