Κούβδου: «Έτοιμες για τα δύσκολα»

Πεπεισμένη πως η Εθνική θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στο προολυμπιακό της Τεργέστης, εμφανίστηκε η Έλενα Κούβδου.

Πεπεισμένη πως η Εθνική γυναικών θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης, εμφανίστηκε η Έλενα Κούβδου. Η Ελληνίδα πολίστρια τόνισε πως είναι ικανοποιημένη με την έως τώρα προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο τουρνουά του Κίρισι, στο οποίο θα λάβει μέρος η Εθνική στις 28 Μαρτίου.

Αρχικά, η Κούβδου τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Δουλεύουμε στην τακτική, τη δύναμη και σε κάποια καινούρια πράγματα που θα δοκιμάσουμε και στο τουρνουά. Είμαστε τυχερές γιατί προπονούμαστε στο κολυμβητήριο της σχολής Ευελπίδων, το οποίο είναι από τα λίγα διαθέσιμα».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε ένα ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερη χρήση του μυαλού. Το δυνατό στοιχείο μας, πάντως, είναι ότι δουλεύουμε πολύ και παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε πολύ καιρό που προπονούμαστε. Επομένως, θα πρέπει να πάρουμε κάποια παιχνίδια και να αποκτήσουμε ένα ρυθμό αγώνων. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν το τουρνουά στη Ρωσία και η προετοιμασία που θα κάνουμε εδώ με τις ΗΠΑ».

Επίσης, η Ελληνίδα παίκτρια τόνισε: «Είμαστε προετοιμασμένες για δύσκολα παιχνίδια, όμως πρόκειται για έναν στόχο τον οποίο έχουμε την ικανότητα να πετύχουμε. Άλλωστε με την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος δείξαμε τις δυνατότητές μας. Βέβαια δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Θα υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες εκεί, όπως η Ρωσία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες είναι παραδοσιακές δυνάμεις. Μαζί με αυτές και ο Καναδάς, ο οποίος έχει μία πολύ καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.