Χωρίς Μπράιαντ στο Ρίο

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισε να μη δώσει το «παρών» στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Λέικερς.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισε να μη δώσει το «παρών» στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Λέικερς. Ο Αμερικανός παίκτης αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, θέλοντας να παραχωρήσει τη θέση του, σε κάποιον νεότερο παίκτη. 

Χαρακτηριστικά, ο 37χρονος καλαθοσφαιριστής τόνισε: «πό τη μέρα που ανακοίνωσα πως αποσύρομαι βλέπω τους νεότερους παίκτες από διαφορετική σκοπιά. Αντιλήφθηκα ότι εκείνοι είναι το μέλλον του μπάσκετ και εκείνοι αξίζουν μια θέση στο Ρίο. Αυτούς έχει ανάγκη να δει πλέον το κοινό. Εγώ έζησα τις δικές μου στιγμές. Αν με θέλουν να πάω να μιλήσω στους παίκτες της εθνικής ομάδας, θα το κάνω, αλλά μέχρι εκεί. Όσο ωραίο κι αν είναι να παίζεις για τη χώρα σου, όταν λέω πως θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι με τους Λέικερς το εννοώ. Πιστεύω πως θα είναι ωραίο που θα παίξω το τελευταίο μου ματς ως παίκτης των Λέικερς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.