Βγαίνει ακριβή η απόλυση του Σκίμπε

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται να πληρώσει ακριβά το “διαζύγιο” με τον Μίκαελ Σκίμπε, αλλά και τον συνεργάτη του Θωμά Στράτο.
18/12/2018 • 09:44
Ο Μίκαελ Σκίμπε
  • shares
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται να πληρώσει ακριβά το “διαζύγιο” με τον Μίκαελ Σκίμπε, αλλά και τον συνεργάτη του Θωμά Στράτο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γερμανός τεχνικός θέλει να εισπράξει από την ΕΠΟ το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο πρώην βοηθός του διεκδικεί το ποσό των 190 χιλιάδων ευρώ. 

Σύμφωνα με την πλευρά της ομοσπονδίας, στο συμβόλαιο του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού υπήρχε όρος που ανέφερε πως η ΕΠΟ μπορούσε να προχωρήσει στην απομάκρυνσή του αν υπήρχε “σπουδαίος λόγος”. Οι δικηγόροι της ομοσπονδίας θα προσπαθήσουν να “γλιτώσουν” τις συγκεκριμένες αποζημιώσεις και αν τελικά εκδικαστεί αποζημίωση για τον Γερμανό τεχνικό τότε είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη