Είδε Αρναούτοβιτς και όχι μόνο… ο Μουρίνιο

Στο Ίνσμπρουκ βρέθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Αυστρίας με την Ρωσία. Υπάρχει το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς (...Γουέστ Χαμ) αλλά και κάτι ακόμα!

Στο Ίνσμπρουκ βρέθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Αυστρίας με την Ρωσία. Υπάρχει το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς (…Γουέστ Χαμ) αλλά και κάτι ακόμα!

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αυστριακό μέσο-επιθετικό της Γουέστ Χαμ, τον Μάρκο Αρναούτοβιτς ο οποίος τελείωσε την σεζόν στην Αγγλία με έντεκα γκολ και οκτώ ασίστ σε τριάντα-πέντε αγώνες. Κυρίως για ακόμη μια χρονιά η συμπεριφορά του, που πάντα ήταν και το μεγάλο ερωτηματικό, ήταν άψογη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει για να καλύψει το κενό της ενδεχόμενης αποχώρησης του Μαρσιάλ.

Όσον αφορά στην μεσαία γραμμή, εκτός του Φρεντ (..Σαχτάρ Ντόνετσκ) φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τον 22χρονο μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αλεξάντερ Γκολόβιν και αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος που ο Ζοζέ Μουρίνιο ταξίδεψε στην Αυστρία. Αν αποχωρήσει ο Μαρουάν Φελαϊνί από το Ολντ Τράφορντ ο Πορτογάλος μάνατζερ έχει ζητήσει δύο παίκτες για την μεσαία γραμμή και βασικός στόχος είναι ο Ρώσος μέσος. Για τον Γκολόβιν είχε ενδιαφερθεί πέρσι και η Τσέλσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.