Προπονείται με τον Παναθηναϊκό ο Αρμενάκας (vid)

Το άλλοτε wonder kid και νυν πολλά υποσχόμενος εξτρέμ θα προπονείται στο εξής στο Κορωπί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Το όνομά του έχει γίνει αφιέρωμα σε Ελλάδα και εξωτερικό για τα προσόντα του, ιδιαίτερα όταν ήταν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Πλέον ενήλικας ψάχνει να ανοίξει τα φτερά του και να καθιερωθεί σε μια μεγάλη ομάδα.

Ο λόγος για τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό Παναγιώτη Αρμενάκα. ο οποίος το τελευταίο τρίμηνο έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Γουέστ Χαμ. Είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα τον πείσει για το project της.

Από σήμερα, Δευτέρα, θα προπονείται στο Κορωπί με την πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη και με στόχο να πείσει τον Έλληνα τεχνικό να πάρει συμβόλαιο από τους πράσινους. Αγωνίζεται ως εξτρέμ με βασικά προσόντα του την τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητά του.

Γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1998 στην Καλιφόρνια, κατάγεται από την Αυστραλία. Είναι Έλληνας ομογενής και μάλιστα έχει συμμετοχές με την Κ17. Ωστόσο αργότερα επέλεξε την Αυστραλία με την οποία έχει συμμετοχές σε Νέων και Ελπίδων.

Μέχρι τα 12 του χρόνια έμαθε ποδόσφαιρο στην Syndey Olympic, από την οποία έφυγε ως wonder kid για την Μπρέσια. Το 2012 πήγε στην ακαδημία της Γουότφορντ και το 2014 τον απέκτησε η Ουντινέζε σε ηλικία 16 ετών με προπονήσεις στην πρώτη ομάδα. Τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές τις έκανε με την Τούμπιζε στη Β’ Κατηγορία του Βελγίου, ως δανεικός από την Ουντινέζε.

Πλέον είναι ελεύθερος και δε θα έλεγε όχι στην προοπτική του νεανικού Παναθηναϊκού. δείτε βίντεο με μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του Πάνου Αρμενάκα κυρίως με τη φανέλα της Ουντινέζε Πριμαβέρα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.