Ινιέστα: «Περίμενα να πάρω το χάπι μου»

Ο Αντρές Ινιέστα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ταλαιπωρούνταν από την κατάθλιψη, την οποία τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Αντρές Ινιέστα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ταλαιπωρούνταν από την κατάθλιψη, την οποία τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια. Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε παράλληλα και στην παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όπως τόνισε έκανε χειρότερες τις σχέσεις των παικτών της «Βασίλισσας» της Ευρώπης με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. 

Αρχικά, ο Ινιέστα δήλωσε: «Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έλθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ. Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής».

Στη συνέχεια, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής δήλωσε για την παρουσία του Μουρίνιο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»: «Ο Μουρίνιο ήταν ο βασικός λόγος για τις κακές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες εκείνη την περίοδο. Αυτό έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν έβλεπες τη συνηθισμένη αντιπαλότητα, αλλά μίσος και το κλίμα που υπήρχε ήταν δυσβάσταχτο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.